教育王國

標題: 各位軒尼詩官立小學(銅鑼灣)家長,請問有冇補習社推介 [打印本頁]

作者: 林珍妮    時間: 16-10-23 16:06     標題: 各位軒尼詩官立小學(銅鑼灣)家長,請問有冇補習社推介

各位軒尼詩官立小學(銅鑼灣)家長,請問你們小朋友有冇補習?有冇補習社推介?唔該曬
作者: TaroMum    時間: 17-3-20 01:23

作者: vickiywm    時間: 17-5-3 20:34

TaroMum 發表於 17-3-20 01:23
跟朋友個女在spc讀去咗just education  補英文, 英文明顯進步咗.   數學就去了數研 ...

請問有冇全科補習班推介呀?

作者: ilam2017    時間: 17-5-13 11:40

作者: melllllll    時間: 17-6-30 12:39

個日係學校門口係收到 Premier AME 既課程單張同波波,佢地係怡和街68號 開左新舖,都幾方便
我做左research幾日,身邊d家長都話AME 幾好,
所以我今朝過去幫呀仔報左個奧數,老師們都幾細心講解課程

希望幫呀仔打好根基la~

作者: Muigg    時間: 17-7-1 00:00

melllllll 發表於 17-6-30 12:39
個日係學校門口係收到 Premier AME 既課程單張同波波,佢地係怡和街68號 開左新舖,都幾方便
我做左research ...

Pls pm me

作者: jwbj    時間: 17-7-4 16:42

melllllll 發表於 17-6-30 12:39
我做左research ...

請問可唔可以pm我 我搵唔到資料

作者: 天瓶豆豆媽    時間: 17-8-23 02:07

回覆 TaroMum 的帖子

今年暑假帶阿囝轉左間補習社 又幾好喎!阿囝上得開心點又唔係操卷班!最緊要近學校 喺利園附近 今年開學後都繼續讀呀!
作者: Trista_dream    時間: 17-8-24 09:46

天瓶豆豆媽 發表於 17-8-23 02:07

今年暑假帶阿囝轉左間補習社 又幾好喎!阿囝上得開心點又唔係操卷班!最緊要近學校  ...

可唔可以pm我地址?多謝

作者: ay.elaine    時間: 17-8-29 16:38

今年暑假帶阿囝轉左間補習社 又幾好喎!阿囝上得開心點又唔係操卷班!最緊要近學校  ...

可否pm資料給我? Thanks

作者: venusycho    時間: 17-8-31 11:09

可唔可以PM我,好急找補習社

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5