教育王國

標題: St Cat Interview2013 [打印本頁]

作者: daisylhn    時間: 13-10-31 09:53     標題: St Cat Interview2013

剛見完 來開眼界,都預左Waiting

但好想知有冇小朋友可以跟足指示砌啱個形同放啱粒數呢?係咪要返去train下

作者: beautylion    時間: 13-10-31 09:59

大開眼界?好難?
作者: Shirleyng428    時間: 13-10-31 10:02     標題: 回覆:St Cat Interview2013

你in粵語定英語??

作者: daisylhn    時間: 13-10-31 10:02     標題: 回覆:St Cat Interview2013

我見粵普

作者: daisylhn    時間: 13-10-31 10:05     標題: 引用:大開眼界?好難?

原帖由 beautylion 於 13-10-31 發表
大開眼界?好難?
難過之前見SN好多

作者: beautylion    時間: 13-10-31 10:13

之前都有人分享過舊年經驗,我仔係細仔都係去當見識下~
作者: cclemon2009    時間: 13-10-31 10:25     標題: 回覆:St Cat Interview2013

我囝囝上年interview 左八間,吾計培正自己入房面試, 我覺得問題最全面和最難是SC,明顯真係有心考小朋友各方面的能力。
我囝囝上年都未能完成拼圖,但都有幸有offer,我相信吾一定要全部問題完成才有offer,所以大家吾洗太擔心,最緊要肯嘗試答,吾好發脾氣是關鍵。

作者: fungjo    時間: 13-10-31 10:29

整個interview由等而完成要多久?
作者: daisylhn    時間: 13-10-31 10:40     標題: 引用:整個interview由等而完成要多久?

原帖由 fungjo 於 13-10-31 發表
8:15到,9:30走

作者: kkcnine    時間: 13-10-31 10:40

my son just finished.....could not 砌啱個形 (but the teacher helped him and finished finally) and "fu look"放啱粒數...but he was easily distracted by the environment...no hope...aiiii

作者: 好有問題    時間: 13-10-31 10:42     標題: 回覆:St Cat Interview2013

請問今年洗唔洗問家長?定係填問卷?thx!!

作者: AJH    時間: 13-10-31 10:44     標題: 回覆:St Cat Interview2013

填問卷

作者: kkcnine    時間: 13-10-31 10:46

fungjo 發表於 13-10-31 10:29
I am 8.30am...9.15am finished...but I am the first round......

作者: ckfamily    時間: 13-10-31 10:46     標題: 引用:填問卷 +

原帖由 AJH 於 13-10-31 發表
填問卷
而家排隊入去排到街尾, 好多人,唔知幾時攪掂

作者: daisylhn    時間: 13-10-31 11:02     標題: 引用:my+son+just+finished.....could+not+砌啱

原帖由 kkcnine 於 13-10-31 發表
my son just finished.....could not 砌啱個形 (but the teacher helped him and finished finally) and "f ...
我女個老師完全無提,講完指示自己做,做唔到夠鐘就收嘢

作者: justpiglet    時間: 13-10-31 11:02     標題: 引用:剛見完+來開眼界,都預左Waiting 但好想知

原帖由 daisylhn 於 13-10-31 發表
剛見完 來開眼界,都預左Waiting

但好想知有冇小朋友可以跟足指示砌啱個形同放啱粒數呢 ...
砌啱個型同放啱粒數
即係要玩咩玩具?
可以分享多啲面試內容嗎?
Thanks

作者: 好有問題    時間: 13-10-31 11:14     標題: 回覆:St Cat Interview2013

睇黎今年interview仲難過上年,大家加油!!

作者: FFLHK    時間: 13-10-31 11:26

我囡都擺唔到形狀, 但放岩數字, 老師最後仲考我囡唱歌, 好彩我預了星期六 in KV 要唱歌, 所以 train 定她唱歌, 最後她順利咁唱了 Wheel on the bus, 之後就送包餅仔, 講 thank you, bye bye, 推椅走得..

份問卷我只笞了2題, 阿囡已經完成面試, 老師話唔緊要, 叫我唔使再填, 所以我估份問卷只是讓媽媽有d 野做, 唔好提水, 放手比子女自己面試.....

我in 8:30, 8:25 入, 9:00 已經出學校門口, 可能是第一批, 過程十分流暢

大家加油!!!
作者: kkcnine    時間: 13-10-31 11:29

daisylhn 發表於 13-10-31 11:02
我女個老師完全無提,講完指示自己做,做唔到夠鐘就收嘢
Maybe my son is Sept B..she does not expect he can do it..so she help my son...but I saw the girl (interview prior to my son) can do it..but she seems like Big B......

作者: felesue    時間: 13-10-31 11:36

想請問, 係咪得INDIVIDUAL INTERVIEW, 無GROUP IN?
作者: kkcnine    時間: 13-10-31 11:37

felesue 發表於 13-10-31 11:36
想請問, 係咪得INDIVIDUAL INTERVIEW, 無GROUP IN?
Group In first..lego time....

作者: felesue    時間: 13-10-31 11:53

回復 kkcnine 的帖子

thanks~

作者: justineb    時間: 13-10-31 13:03     標題: 回覆:St Cat Interview2013

真係難。樣樣都係雙重指令。阿女讀緊lower,阿仔剛剛考完應該入唔到。

作者: fungjo    時間: 13-10-31 13:13

回復 daisylhn 的帖子

Thanks
作者: 好有問題    時間: 13-10-31 13:51     標題: 引用:真係難。樣樣都係雙重指令。阿女讀緊lower,

原帖由 justineb 於 13-10-31 發表
真係難。樣樣都係雙重指令。阿女讀緊lower,阿仔剛剛考完應該入唔到。
什麼是雙重指令??thx!

作者: kkcnine    時間: 13-10-31 14:16

好有問題 發表於 13-10-31 13:51
什麼是雙重指令??thx!
They need you to do two instructions in a task, for example, pick the right color stuff and put it in somewhere.....

作者: justineb    時間: 13-10-31 14:43

kkcnine 發表於 13-10-31 14:16
They need you to do two instructions in a task, for example, pick the right color stuff and put it i ...

YES.

I should choose English as medium for my son, I make a wrong choice on Cantonese.
He cannot recognize some Cantonese.  And the teacher of course not saying once again in English.
Very strict this year.

作者: daisylhn    時間: 13-10-31 14:48     標題: 回覆:St Cat Interview2013

普通話我以為只對答,原來都要做指令

作者: biqutz    時間: 13-10-31 15:07     標題: 回覆:St Cat Interview2013

2:00pm in,1:45排隊,2:20pm已完成,好有效率

作者: fungjo    時間: 13-10-31 15:09

好多普通話人
作者: kkcnine    時間: 13-10-31 15:12

justineb 發表於 13-10-31 14:43
YES.

I should choose English as medium for my son, I make a wrong choice on Cantonese.
Luckily...after repeated for several times, I told the teacher " My son is now studiying in international class, some terms may need translation" and the teacher said" it's ok" then she translated some terms in English....for example..green xxx with cantonese too.....so my son could pick it up.........But this (I mean I asked for translation) might deduct marks.....

作者: 好有問題    時間: 13-10-31 15:18     標題: 回覆:St Cat Interview2013

2:45pm in, 2:35pm到,3pm走得,過程順利有效率

作者: rosebb    時間: 13-10-31 15:21

我想問下,交通情況怎樣,搭的士去會塞車嗎?因為明天得我同個女IN。
作者: kkcnine    時間: 13-10-31 15:46

rosebb 發表於 13-10-31 15:21
我想問下,交通情況怎樣,搭的士去會塞車嗎?因為明天得我同個女IN。
in  8.30am session...its ok ar....

I saw many parents take taxi.....

Drive Car and take off immediately is ok too.........

But I don't know the conditon in other sessions........

作者: 好有問題    時間: 13-10-31 16:07     標題: 引用:我囡都擺唔到形狀,+但放岩數字,+老師最後仲

原帖由 FFLHK 於 13-10-31 發表
我囡都擺唔到形狀, 但放岩數字, 老師最後仲考我囡唱歌, 好彩我預了星期六 in KV 要唱歌, 所以 train 定她唱 ...
希望份問卷真係唔影響啦,我答得好差。

作者: NICOLE123    時間: 13-10-31 16:08

11:15 in 11:00到 12:10走
算唔差. 有police 車係度 又拉哂police 帶..
的士仲好. c家車一定唔可以泊係度 泊附近都小心抄牌

作者: kohojois    時間: 13-10-31 16:34

daisylhn 發表於 13-10-31 14:48
普通話我以為只對答,原來都要做指令

上年好像是問數字, 喔!真的越來越難....

請教一下普通話要做什麼指令?可告知一下嗎?謝謝~

作者: oooasis    時間: 13-10-31 16:44

今年好有效率,交通亦好順暢,值得一贊。
不過呢,仲有幾日要考,希望考完先交流面試題目,如果唔係對之前in的小朋友唔公平。
作者: gobby121700    時間: 13-10-31 16:50     標題: 回覆:St Cat Interview2013

我想問今年紅磡St. cat N班,是否直升k1, 還是都要再面試考K ?

作者: justineb    時間: 13-10-31 17:02

kkcnine 發表於 13-10-31 15:12
Luckily...after repeated for several times, I told the teacher " My son is now studiying in internat ...
I did mention to the teacher, she said," u select Cantonese then Cantonese, we will conduct in Cantonese!!"

bad Luck!!!

作者: liarsing    時間: 13-10-31 17:12

我囡考畫畫, 比張紙佢, 叫佢畫圖畫
我問卷都未填完, 就請我走了
作者: gobby121700    時間: 13-10-31 17:16     標題: 引用:我囡考畫畫,+比張紙佢,+叫佢畫圖畫我問卷都

原帖由 liarsing 於 13-10-31 發表
我囡考畫畫, 比張紙佢, 叫佢畫圖畫
我問卷都未填完, 就請我走了
吓!咁大獲,最弱畫晝

作者: volar    時間: 13-10-31 17:20

gobby121700 發表於 13-10-31 16:50
我想問今年紅磡St. cat N班,是否直升k1, 還是都要再面試考K ?
直升k1
作者: rosebb    時間: 13-10-31 17:20

回復 liarsing 的帖子

但淨係考畫畫?
作者: gobby121700    時間: 13-10-31 17:23     標題: 引用:Quote:gobby121700+發表於+13-10-31+16:50+

原帖由 volar 於 13-10-31 發表
直升k1
咁其實考K 1 收唔多人,本身又有n 班直升。

作者: minirat    時間: 13-10-31 17:31

oooasis 發表於 13-10-31 16:44
不過呢,仲有幾日要考,希望考完先交流面試題目,如果唔係對之前i ...

我覺得無問題
得1-2日,2-3歲幾的小朋友不是臨時可以訓練的

作者: Shirleyng428    時間: 13-10-31 17:31     標題: 引用:Quote:原帖由+volar+於+13-10-31+發表直升k

原帖由 gobby121700 於 13-10-31 發表
咁其實考K 1 收唔多人,本身又有n 班直升。
佢有三間分校,淨收都好似幾百,pn得紅磡有,其餘兩間無!

作者: minnie2011    時間: 13-10-31 17:34

聽朝in 9:15am, 搭的士得嗎, 會塞車嗎, 我一個人帶佢, 怕MTR 好迫
作者: Zhuangshinai    時間: 13-10-31 17:44     標題: 回覆:St Cat Interview2013

但動作題叫我女攞野,但份野喺個架最高果格,我個女都唔夠高睇到,我覺得個老師好似想整估佢咁,冇可能做到囉。

作者: c-wong    時間: 13-10-31 17:46

no traffic as police was there all cars could only drop off no parking.

interview lasted only 3-4 mins. i wrote extremely quick without thinking but couldn't finish the questionnaire, spent a few secs answered the last question

my boy was smart but underperformed this time, so I guess he will fail.
作者: c-wong    時間: 13-10-31 17:47

anyway I was proud of my son as he answered all and did all just that most were incorrect
作者: jason1978    時間: 13-10-31 17:56     標題: 引用:Quote:原帖由+gobby121700+於+13-10-31+發

原帖由 Shirleyng428 於 13-10-31 發表
佢有三間分校,淨收都好似幾百,pn得紅磡有,其餘兩間無!
紅磡校pn生部份會升去羅福道。
但呢一兩年扣去pn直升果200+都會收多2~300+外校生

作者: selialee    時間: 13-10-31 18:01

minirat 發表於 13-10-31 17:31
我覺得無問題
得1-2日,2-3歲幾的小朋友不是臨時可以訓練的
Exactly! we are going tomorrow and there's no way for me to make him sing a son overnight. He just doesn't like to sing.

作者: rubyruby924    時間: 13-10-31 18:02

我地今日in 1:45pm,2:30前都搞掂嘞,過程都幾流暢呀!!!
其實我都係抱住一試無妨心態,所以都係見完就算~~
但之前話老師們都幾冇表情同嚴格,今日去到又唔覺喎,個個都好好笑容,阿仔同老師都傾得好開心,我就真係埋頭填問卷冇咩理會過佢地玩咩,但去到last唱歌仔,就岩晒我個仔,佢最like唱歌,haha~~~~~
其他家長唔洗咁擔心,你地緊張會影響小朋友都緊張,由佢地自由發揮啦~~~祝大家good luck!!!!

作者: ckfamily    時間: 13-10-31 18:18     標題: 引用:我地今日in+1:45pm,2:30前都搞掂嘞,過程都

原帖由 rubyruby924 於 13-10-31 發表
我地今日in 1:45pm,2:30前都搞掂嘞,過程都幾流暢呀!!!
其實我都係抱住一試無妨心態,所以都係見完就算~~
但 ...
今日見到魏俊傑既小朋友都去in

作者: runningmum    時間: 13-10-31 18:38     標題: 引用:Quote:原帖由+rubyruby924+於+13-10-31+發

原帖由 ckfamily 於 13-10-31 發表
佢唔係讀york咩:;pppp:好憎佢

作者: Sso2011    時間: 13-10-31 18:53

今日In 3:30, 4:00 走得,好有效率!問題都真系幾深。
作者: chanbibi    時間: 13-10-31 19:00     標題: 回覆:St Cat Interview2013

係咪全部都有唱歌?我見我間房唔係個個都叫唱歌

作者: abby0624    時間: 13-10-31 19:09     標題: 回覆:Sso2011 的帖子

In下午好似快好多,我地今朝9:30 去到,in10:00,11:00先走得

作者: abby0624    時間: 13-10-31 19:10     標題: 引用:Quote:原帖由+rubyruby924+於+13-10-31+發

原帖由 ckfamily 於 13-10-31 發表
我都勁憎佢

作者: runningmum    時間: 13-10-31 19:14     標題: 回覆:abby0624 的帖子

上次見到佢個大陸老婆打陰影打到兩截色,好恐怖

作者: hoalan    時間: 13-10-31 19:38

我囝囝同老師玩果part全部自己答到(連砌形狀都ok),耐何lego果part唔肯坐埋枱玩,仲有少少喊。。。
所以都應該唔掂。。。but i am very proud of him still.  

作者: vivianthony    時間: 13-10-31 20:51

我3:30到, 4:10已經出番去. 交通好SMOOTH, 安排好好, 環境同面試題型都算大開眼界. 我以自己的標準覺得阿女好叻, 當然學校標準就另計...
作者: iess23    時間: 13-10-31 21:00

我今日坐的士係九龍城勁塞,好彩的士司機醒行第二條路,啱啱好趕到!所以奉勸媽媽們如果係返放學時間in,最好坐港鐵!真係好多校巴!我3:45pm到,4:00pm in,4:30pm走得!囝囝做咗陪跑墊底份子,基本上所有指令都做唔到,啲問題幾深,以一個兩歲小朋友嚟講都幾難!當見識嚟玩下!無期望無失望!祝各位好運!
作者: humansky    時間: 13-10-31 21:11     標題: 回覆:St Cat Interview2013

我in11:15,太約11:50入到課室,12:25左右完成!好有效率!10月細b,大部分都做到,惟獨砌唔到三角形,我覺得亞仔真係超額完成!收唔收就睇有無緣啦!

作者: jannychan    時間: 13-10-31 21:25     標題: 引用:Quote:原帖由+FFLHK+於+13-10-31+發表我囡

作者: hosinai2012    時間: 13-10-31 21:37

唉, 阿仔表現一般, 好多時要阿媽係一邊重覆老師指示先做到, 老師真係唔理你做唔做到答唔答到, 唔識答就下一條, 唔會引導你答返啱....阿仔7月b, 個圖形真係唔識砌, 唯獨答圖畫最叻, 希望有機啦

個份問卷我都未答晒, 老師話唔緊要我就交左了

作者: tklee    時間: 13-10-31 22:35     標題: 回覆:St Cat Interview2013

請問有沒有家長知道問卷是中文還是英文?

作者: TeriAnla    時間: 13-10-31 22:37     標題: 回覆:tklee 的帖子

兩樣都有,不用擔心。

作者: tklee    時間: 13-10-31 22:42     標題: 回覆:TeriAnla 的帖子

謝謝

作者: vitalsher    時間: 13-10-31 22:43     標題: 回覆:St Cat Interview2013

請問一位家長同小朋友面試,另一位入得學校等嗎?

作者: smallchristy    時間: 13-10-31 22:49     標題: 回覆:St Cat Interview2013

另一家長唔可以入校,只可在校門外等

作者: mama_ming    時間: 13-10-31 22:55     標題: 引用:我囝囝同老師玩果part全部自己答到(連砌形

作者: shiamzoenl    時間: 13-10-31 23:04

回復 abby0624 的帖子

我in下午呀,但整個過程都幾耐,由其第1part玩Lego玩左勁耐,玩到隔離2枱走左一段時間都未玩完Lego
作者: kwokbobo    時間: 13-10-31 23:05

oooasis 發表於 13-10-31 16:44
不過呢,仲有幾日要考,希望考完先交流面試題目,如果唔係對之前i ...

考到幾時, 今日是第一天考嗎??仲有邊日考??
作者: kwokbobo    時間: 13-10-31 23:07

請問今次有無2nd interview 架?? 4/12前係知道結果還是通知有無2nd interview??
作者: Micheleyau    時間: 13-10-31 23:28     標題: 回覆:St Cat Interview2013

我都想知幾時知結果?係咪收唔收都會有信通知?

作者: poohdad    時間: 13-10-31 23:56     標題: 回覆:St Cat Interview2013

請問是PN 或K1 interview 呢?

作者: selialee    時間: 13-10-31 23:58

poohdad 發表於 13-10-31 23:56
請問是PN 或K1 interview 呢?
K1

作者: kumiso    時間: 13-11-1 06:20     標題: 引用:請問今次有無2nd+interview+架??+4/12前係

原帖由 kwokbobo 於 13-10-31 發表
請問今次有無2nd interview 架?? 4/12前係知道結果還是通知有無2nd interview??
以我所知K1係冇2nd in 的, PN致有2nd 的,4/12 係有結果,有錯請更正

作者: eliselin    時間: 13-11-1 07:16

我個女圖形,數粒做唔到,佢最後都無唒心機唔唱歌,預左肥佬
作者: southplay    時間: 13-11-1 07:58     標題: 回覆:kwokbobo 的帖子

重有今日1/11

作者: leung-baby    時間: 13-11-1 11:19

最經典題目係攞個人體內臟圖問小朋友見到咩, 如果識答我小朋友應該唔係黎考K1囉!:;pppp:
作者: abby0624    時間: 13-11-1 11:43

leung-baby 發表於 13-11-1 11:19
最經典題目係攞個人體內臟圖問小朋友見到咩, 如果識答我小朋友應該唔係黎考K1囉!  ...

唔係麻!如果個小朋友識答你都驚啦
作者: kwokbobo    時間: 13-11-1 11:58

我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中, 但有讀大學,  就算interview表現好, SC係咪都唔多考慮???我唔記得張表係咪要填埋父母讀的大學, 不過我記得小學、中學就要填, 有人知嗎??
作者: bbalau    時間: 13-11-1 12:05     標題: 引用:我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中,+但

原帖由 kwokbobo 於 13-11-01 發表
我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中, 但有讀大學,  就算interview表現好, SC係咪都唔多考慮???我唔記得 ...
No need to fill in  university.

作者: selialee    時間: 13-11-1 12:23     標題: 引用:我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中,+但

我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中, 但有讀大學,  就算interview表現好, SC係咪都唔多考慮???我唔記得 ...
乜真係會睇父母讀邊黎決定?我諗小朋友面試時表現更重要吧!

作者: FortuneBB    時間: 13-11-1 12:28     標題: 回覆:mama_ming 的帖子

个人感覺你們的小朋友未必冇行呢。我囡而家讀緊lower. 當年她in第一part也是勁勁……喊,第二part就in得勁好。到最後收到am offer. 妳們加油呀!

作者: breadbb    時間: 13-11-1 12:30     標題: 引用:我想問如果爸爸媽媽都唔係讀名小、名中,+但

我同我老公都係讀最平凡嘅學校!
唔好諗太多 當帶小朋友去玩!大家都睇下係咪適合大家啫!

作者: FortuneBB    時間: 13-11-1 12:34     標題: 回覆:kwokbobo 的帖子

可能有小小幫助,但应該関係不大,看小朋友當日表现居多。因我老公的小学己摺埋,而自己讀的小学也不是名小。

作者: jason1978    時間: 13-11-1 12:37     標題: 引用:可能有小小幫助,但应該関係不大,看小朋友

原帖由 FortuneBB 於 13-11-01 發表
可能有小小幫助,但应該関係不大,看小朋友當日表现居多。因我老公的小学己摺埋,而自己讀的小学也不是名小 ...
Me too

作者: FortuneBB    時間: 13-11-1 12:38     標題: 引用:Quote:原帖由+kwokbobo+於+13-11-01+發表我

原帖由 breadbb 於 13-11-01 發表
我同我老公都係讀最平凡嘅學校!
唔好諗太多 當帶小朋友去玩!大家都睇下係咪適合大家啫!

...
無錯。我朋友是dgs舊生,老公是皇仁。最後得waiting.

作者: selialee    時間: 13-11-1 12:50

We are going this afternoon! My son was crying so bad just now because his sleeping pattern is messed up! He usually sleep at 3pm and I needed to put him to sleep now so he will be more awake later.

I just want to take him to experience his very first interview. We don't have much expectations. As long as the staff are nice and the line won't be extremely long, I'm happy.

I don't expect him to answer most of the questions. He knows his stuff but he's not talking yet.
作者: leung-baby    時間: 13-11-1 13:17

FortuneBB 發表於 13-11-1 12:38
無錯。我朋友是dgs舊生,老公是皇仁。最後得waiting.

但如果父母填的係名津小龍校, 相同宗教, 而且兄弟姐妹一欄無填野呢?

我自己感覺係, 如果無用嘅, 點解唔可以慳番呢個item, 將張紙印番正常A4 size, 環保D, 平D, 又唔洗我地專登去搵9吋幾X4吋幾嘅信封啦.只係差在佢喺咩時間睇呢樣資料.

作者: kwokbobo    時間: 13-11-1 13:20

leung-baby 發表於 13-11-1 13:17
但如果父母填的係名津小龍校, 相同宗教, 而且兄弟姐妹一欄無填野呢? ...

SC有宗教架咩??我唔記得添
作者: leung-baby    時間: 13-11-1 13:24

kwokbobo 發表於 13-11-1 13:20
SC有宗教架咩??我唔記得添
我指係間小學相同宗教
作者: ckfamily    時間: 13-11-1 13:25     標題: 回覆:St Cat Interview2013

平常心,就算小朋友in 得好,都未必入到,實在太多人考,至在參與下

作者: BBEAMES    時間: 13-11-1 13:27     標題: 引用:但動作題叫我女攞野,但份野喺個架最高果格

原帖由 Zhuangshinai 於 13-10-31 發表
但動作題叫我女攞野,但份野喺個架最高果格,我個女都唔夠高睇到,我覺得個老師好似想整估佢咁,冇可能做到 ...
我想老師是要小孩想辦法,例如用口表達'太高,拿不 到'

作者: leung-baby    時間: 13-11-1 13:34

Zhuangshinai 發表於 13-10-31 17:44
但動作題叫我女攞野,但份野喺個架最高果格,我個女都唔夠高睇到,我覺得個老師好似想整估佢咁,冇可能做到 ...
老師叫我小朋友去個籃攞食物. 可能每位老師的動作題目都唔一樣.

不過最後都有叫我小朋友唱歌. 我位老師好有耐性, 等埋佢成首ABC唱完先派禮物

作者: hosinai2012    時間: 13-11-1 13:48

leung-baby 發表於 13-11-1 11:19
最經典題目係攞個人體內臟圖問小朋友見到咩, 如果識答我小朋友應該唔係黎考K1囉!  ...
唔係丫嘛,第一日面試無問喎

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5