教育王國

標題: 收到顏寶玲取錄通知 [打印本頁]

作者: 文仔媽    時間: 13-2-5 09:29     標題: 收到顏寶玲取錄通知

作者: lucia6119    時間: 13-2-5 10:05

恭喜晒..我個仔只係 WAITING LIST..畢竟他只是 BAND 2 成績 , 有得  WAITIG 也不錯了..
作者: 文仔媽    時間: 13-2-5 10:13

作者: gmaorky    時間: 13-2-5 11:05

我個仔都係WAITING...........我覺得個個唔收既, 學校都係打佢WAITING LIST
作者: lion    時間: 13-2-5 11:05

我囡band 2成績都係waiting呀! 想8下其他成功的小朋友都是否band 1成績呢?
作者: daisysyc    時間: 13-2-5 11:43

作者: lucia6119    時間: 13-2-5 11:48

看來很多BAND 1 的同學 都視此校 為 INTERIEW PRACTICE  , 我仔仔的另一位BAND 1 同學 也一早說去面試, 但不會 TAKE OFFER,,畢竟 九龍城區 BAND 1 學生 要自行 OR 抽中 BAND 1 學校 機會率也頗高

作者: PIGPIGMA    時間: 13-2-5 12:18

回復 lucia6119 的帖子

顏寶玲係BAND  幾學校??
作者: grace_xian    時間: 13-2-5 12:39

恭喜!睇嚟各有策略
作者: 快的好返    時間: 13-2-5 13:03

我女都係BAND 2, waiting ~~  仍有希望
作者: 快的好返    時間: 13-2-5 13:07

其實有冇人係冇  waiting 架呢? 定係全部未被取錄都係 waiting 架呢??! 好想知呀 ))))
作者: Totang    時間: 13-2-5 13:08

小兒也是waiting, 是否有機會呢, 不收的是否會說明不收, 定全部不收的也是waiting......很擔心
作者: lucia6119    時間: 13-2-5 13:30

WOO ~~ 那麼多WAITING
作者: 晴雨公仔    時間: 13-2-5 13:32

收左BAND 1生
作者: lucia6119    時間: 13-2-5 13:35

Totang 發表於 13-2-5 13:08
小兒也是waiting, 是否有機會呢, 不收的是否會說明不收, 定全部不收的也是waiting......很擔心 ...
不收的有好幾百人..應該唔會 全部不收 的也WAITING 掛...

作者: daniebabe    時間: 13-2-5 13:40

我囡囡同佢兩個同學都係accepted.
作者: IRON    時間: 13-2-5 19:51

我仔同所知既2個朋友仔都係waiting, 第二輪有600人, 收100個?? waiting都唔係無機架, 上面得既都唔諗, 我地呢d次輪既都係唔諗既呢.
作者: mangotea424    時間: 13-2-5 21:38

收咗我小朋友,決定註冊。
作者: 文仔媽    時間: 13-2-5 22:03

作者: mangotea424    時間: 13-2-5 22:14

回復 文仔媽 的帖子

每個父母一定會為自己的孩子作最好的決定!祝你兒子入到心儀中學!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5