教育王國

標題: 急問~有無人知Nobxe Plaxe Playgroup 好唔好? [打印本頁]

作者: sysy474    時間: 12-9-13 14:48     標題: 急問~有無人知Nobxe Plaxe Playgroup 好唔好?

如題 ! Thankssss !
作者: Rara23    時間: 12-9-13 16:37

我個小朋友1歲返緊佢地PLAYGROUP, 我選佢地因為小班教學(1個老師對3個學生), 而且係英文老師教, 不過無得試堂一次過要俾2個月學費
作者: mntabo    時間: 12-9-13 18:05     標題: 回覆:急問~有無人知Nobxe Plaxe Playgroup 好唔好?

睇下你上邊班,若一歲多要家長陪果班就一個net + 一個留學的中國人帶唱歌小朋友做動作,未必跟到。同埋年齡差距都幾大,有些未識行同識跑的可以同一班,咁細個差三四個月已經差好多。
歲半班一對四唔俾家長陪,但學費貴$3680/mth

作者: loveannis    時間: 12-9-14 02:26

NP幾好咖,我個仔讀了8個月,自己上堂,train到自理(但無train介片),而家剛開學自己返N班唔會喊。NP校長好caring,經常安排親自活動,不另收費,我覺得呢個學費1對4唔貴。
作者: Rara23    時間: 12-9-14 15:59

回復 Rara23 的帖子

我只係返星期六, 平時一至五要返工又開OT... 無咁多時間!
作者: sysy474    時間: 12-9-16 00:45

如果Bambini 同佢, 邊間好d ?
作者: elytis    時間: 12-9-17 09:27

np 有好有唔好. 不過cheap cheap算啦
作者: hayley1328    時間: 12-9-19 13:33     標題: 回覆:elytis 的帖子

NP幾好,起碼全部老師都係net仲正宗先like,而且好有愛心,中秋節派的月餅都係半島,又免費車外遊動植物公園,校長辦學好有heart

作者: hayley1328    時間: 12-9-21 15:54

回復 hayley1328 的帖子

1.5-2歲班

作者: hayley1328    時間: 12-9-22 11:59

以pg及全net又小班(1:4)來講唔貴啊, 平均每日先百零蚊, 不過返1至5接送要考慮

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5