教育王國

標題: 迦南幼稚園N1(黃埔) [打印本頁]

作者: winkei_kiki    時間: 11-8-30 14:55     標題: 迦南幼稚園N1(黃埔)

今日收到電話話小朋友明天可以面試,有無媽媽知道會考小朋友D嘜野,同埋要咩資料去????
作者: giyim    時間: 11-8-30 15:45     標題: 回覆 1# winkei_kiki 的文章

咁快? 唔係9月先遞FORM咩
作者: winkei_kiki    時間: 11-8-31 00:19

原帖由 giyim 於 11-8-30 07:45 發表
咁快? 唔係9月先遞FORM咩

我小朋友系未考已開既n班,因為小朋友12月尾出世,只可以插班
作者: sze0203    時間: 11-8-31 09:41

好簡單,老師帶小朋友入房玩玩具,有時問下佢d玩具的名,播下歌叫佢跳下舞,最主要係問家人平時邊個湊bb,bb驚唔驚陌生人等問題~
作者: lalawowo    時間: 11-8-31 10:00

so short notice wor, just have 1 day to prepare, good luck! I will apply this N for my small b for 2012/13. how is your interview today? Would you mind sharing your experience with me? Thx!

原帖由 winkei_kiki 於 11-8-30 14:55 發表
今日收到電話話小朋友明天可以面試,有無媽媽知道會考小朋友D嘜野,同埋要咩資料去????

作者: Christy0221    時間: 11-9-1 12:12

Hi winkei_kiki
之前是考 紅,藍,黃顏色配對...問下叫咩名...老師比野佢...叫佢比返老師.....希望幫到妳

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5