教育王國

標題: 運動會有無家長會去呀? [打印本頁]

作者: hugomum    時間: 11-4-5 21:32     標題: 運動會有無家長會去呀?

我參加咗100米賽跑,仲有無爸爸媽媽一齊去呀?

作者: 小蜜蜂BB    時間: 11-4-5 22:35

我齋睇冇參加.......幫妳打氣
作者: hugomum    時間: 11-4-5 23:31     標題: 回覆 1# 小蜜蜂BB 的文章

若果我跑尾請更大聲的打氣yo!^^
作者: 小蜜蜂BB    時間: 11-4-5 23:45

原帖由 hugomum 於 11-4-5 23:31 發表
若果我跑尾請更大聲的打氣yo!^^

Hugomami勁......Huhomami醒.....Hugomami簡直無得頂.....< Hugomami輸左都係咁醒> (假如包尾先加里句)..........

作者: Whitepine    時間: 11-4-7 12:26

因為我公司有workshop,我去唔到啦!!
作者: hugomum    時間: 11-4-7 18:06

原帖由 Whitepine 於 11-4-7 12:26 發表
因為我公司有workshop,我去唔到啦!!

你太太會去嗎??
作者: hugomum    時間: 11-4-7 18:10

原帖由 小蜜蜂BB 於 11-4-5 23:45 發表

Hugomami勁......Huhomami醒.....Hugomami簡直無得頂.....< Hugomami輸左都係咁醒> (假如包尾先加里句)..........

謝謝你咁落力打氣~
我會出力跑ka la~
作者: Whitepine    時間: 11-4-8 16:33

果日太太都要接妹妹放學,時間唔許可,都去唔到。

原帖由 hugomum 於 11-4-7 18:06 發表

你太太會去嗎??

作者: hugomum    時間: 11-4-8 22:29

原帖由 Whitepine 於 11-4-8 16:33 發表
果日太太都要接妹妹放學,時間唔許可,都去唔到。

太可惜,我仲祈望再見到你太太!
作者: Whitepine    時間: 11-4-8 23:11

下個月家長日,到時可能有機會見到我地兩公婆啦!!

原帖由 hugomum 於 11-4-8 22:29 發表

太可惜,我仲祈望再見到你太太!

作者: JackyBaBa    時間: 11-4-8 23:25

原帖由 Whitepine 於 11-4-8 23:11 發表

你地就好啦~~咁熱鬧~~祝你地當日玩得開心d~~~
作者: JackyBaBa    時間: 11-4-10 03:53

原帖由 Whitepine 於 11-4-8 23:11 發表

好期待呀~~
作者: hugomum    時間: 11-4-12 20:00

原帖由 JackyBaBa 於 11-4-10 03:53 發表

好期待呀~~

jackybaba:

你會去嗎??

我想再見到你同bcsi點相認呀~
作者: JackyBaBa    時間: 11-4-12 23:29

原帖由 hugomum 於 11-4-12 20:00 發表

jackybaba:

你會去嗎??

我想再見到你同bcsi點相認呀~

我果日派左老婆做代表啊~~~
想睇到我地桃園結義,緊有機會既,到時候一定好玩好好笑~~~kekek
作者: 小蜜蜂BB    時間: 11-4-14 21:09

家長好勁!!!!!!!!!!!!!!!
作者: bchi    時間: 11-4-15 14:34

HUGO媽,

結佢個頭啊 !!! 我到今日仲未知邊個係jackybaba 呀  

嘩, 今日我成個人散晒呀..... 出年真係咪搞呀... 人老吉頭脆呀.
作者: hugomum    時間: 11-4-15 20:18

原帖由 bchi 於 11-4-15 14:34 發表
HUGO媽,

結佢個頭啊 !!! 我到今日仲未知邊個係jackybaba 呀  

嘩, 今日我成個人散晒呀..... 出年真係咪搞呀... 人老吉頭脆呀.

下年無你點得ka??
我老公叫我下年要著釘鞋,之前要練下,我都好叻,無比亞仔睇死!
小蜜蜂幫我打氣時,我亞仔佢話我落埸係鬥慢唔係鬥快wor~ 找c 激c人~
作者: hugomum    時間: 11-4-15 20:27

原帖由 bchi 於 11-4-15 14:34 發表
HUGO媽,

我老公話:今日返學有跑果d亞媽,個個行路都係"拐下拐下"!佢問其中一個亞媽,你仲乜呀??佢話跑完痛咗成日!
所以mom: 有得跑就好跑,証明我地仲跑得,過多幾年d小朋友上中學後,你想跑都跑唔到la!
作者: 快的好返    時間: 11-4-15 22:44

BCHI,

下次如果你出現記得預先單聲, 等我去莊下你
作者: hugomum    時間: 11-4-15 22:54

原帖由 快的好返 於 11-4-15 22:44 發表
BCHI,

下次如果你出現記得預先單聲, 等我去莊下你

我估到你係邊個la!
作者: 小蜜蜂BB    時間: 11-4-15 23:57     標題: 回覆 4# hugomum 的文章

作者: 快的好返    時間: 11-4-17 18:32     標題: 回覆 2# hugomum 的文章

hugomum,

我直頭知你係邊個 ( 不過又靜靜話你知, 而家唔認得你, 嘻 )
作者: bchi    時間: 11-4-18 14:47

快d 好返,

你呢 ? 你有冇跑姐 ????
作者: bchi    時間: 11-4-18 14:48

hugo 媽,

我第二日呀, 明明起身, 落街都冇事, 係搭完車一落車果下, 行到好似生痔瘡咁啊. kekeke
作者: 快的好返    時間: 11-4-19 13:03     標題: 回覆 2# bchi 的文章

bchi,

我o個日請左半日假咋, 睇埋呀女 4*100 就走先啦 ~~

我睇左你 sport day 張玉照, 你生鬼既留言同你張大頭照好夾, 成日攪到人噴飯; 但係你張玉照就 c 文好多
作者: Junecoffee    時間: 11-4-20 10:17

hugo媽~呵呵係呀我都同亞囝講出年媽咪都要穿釘鞋跑至得, 媽媽仔仔各都買一對, 不過唔知出年仲有冇我地份,不過買左平時都可以帶佢去吓跑吓, 哈我今次又冇咩點痛, 可能平時做開苦工, 所以習慣左, bosco媽同妳係少奶奶所以係辛苦D. 我覺得sports day好好玩同開心, 唔知係唔係有份做義工, D時間都幾快過, 走來走去禁就一day.
作者: bchi    時間: 11-4-21 15:54

原帖由 快的好返 於 11-4-19 01:03 PM 發表
bchi,

我o個日請左半日假咋, 睇埋呀女 4*100 就走先啦 ~~

我睇左你 sport day 張玉照, 你生鬼既留言同你張大頭照好夾, 成日攪到人噴飯; 但係你張玉照就 c 文好多 ...

快d 好返, 點解你會見到我張肉照架 ?? 你快d 話比我聽你到底係咪臥底 !!! 你fb 個名叫咩姐 )))))) 衰野丫. ....
我真人都係痴痴地架, kekekeke
作者: 快的好返    時間: 11-4-22 21:34     標題: 回覆 1# bchi 的文章

Hi bchi,

係 hugo媽俾我睇的~  pm 左個 fb account 俾你
作者: bchi    時間: 11-4-23 20:56

原帖由 快的好返 於 11-4-22 09:34 PM 發表
Hi bchi,

係 hugo媽俾我睇的~  pm 左個 fb account 俾你

OH Really ???
作者: bchi    時間: 11-4-23 20:58

無0既無0既無0既無0既無0既無0既無0既無0既:;pppp: :;pppp: :;pppp:
作者: 快的好返    時間: 11-4-26 12:52     標題: 回覆 1# bchi 的文章

bchi,

出唔倒 pm
作者: 快的好返    時間: 11-4-26 12:56     標題: 回覆 1# 快的好返 的文章

bchi,

啱啱成功發左 (達 )
作者: Whitepine    時間: 11-5-1 19:24

Does anyone have a sport day photo and can send it to me? I need one for my son's homework.

If you can, please send to the following email address:

[email protected]

Thanks a lot.
作者: bchi    時間: 11-5-4 12:51

好兄弟, 去我fb copy 啦  

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5