教育王國

標題: 藝術體操衫 [打印本頁]

作者: Crabtree    時間: 11-3-27 23:06     標題: 藝術體操衫

有無媽咪知道邊度有相宜及質地好、比較靚款式的藝術體操服買?
作者: 竹葉青    時間: 11-3-28 00:42

係香港買好貴架!上淘寶搵呀!平D架.有D手功仲唔錯.我囡囡D比賽衫都係係淘寶訂架!

原帖由 Crabtree 於 2011/3/27 23:06 發表
有無媽咪知道邊度有相宜及質地好、比較靚款式的藝術體操服買?

作者: Crabtree    時間: 11-3-28 19:22     標題: 回覆 1# 竹葉青 的文章

竹葉青,

有無邊間信譽好啲可以介紹? 價錢around幾多?
作者: do-re-me    時間: 11-3-28 21:52     標題: 回覆 1# Crabtree 的文章

西九龍中心(堔水埗)和佐敦恆豐中心有
作者: Crabtree    時間: 11-3-28 22:19     標題: 回覆 1# do-re-me 的文章

西九 - 係幾多樓?
作者: do-re-me    時間: 11-3-28 22:46     標題: 回覆 1# Crabtree 的文章

蘋果商場, 好似5樓
作者: 竹葉青    時間: 11-3-28 22:52

西九龍7樓,好多細鋪果邊,最入架!果間都有好多藝體用品賣.
恆豐中心果間我覺得較貴.
原帖由 Crabtree 於 2011/3/28 22:19 發表
西九 - 係幾多樓?

作者: Crabtree    時間: 11-3-28 23:41     標題: 回覆 1# 竹葉青 的文章

另你曾於淘寶買過, 咁你能否介紹邊間舖呢? 或有無website我以比我睇呢?
作者: 竹葉青    時間: 11-3-29 00:21

pm咗比你喇!
你囡囡係咪會參加分齡賽呀!聯校or精英?

原帖由 Crabtree 於 2011/3/28 23:41 發表
另你曾於淘寶買過, 咁你能否介紹邊間舖呢? 或有無website我以比我睇呢?

作者: pymum2    時間: 11-3-29 09:50

竹葉青,

我都想知道淘寶內哪一店舖, 請PM資料給我, 謝!
作者: sosandyso    時間: 11-3-29 14:18     標題: 回覆 2# 竹葉青 的文章

作者: 竹葉青    時間: 11-3-29 17:31

sosandyso & pymum2,

Please check PM. thanks!
作者: chocolate01    時間: 11-3-29 21:12     標題: 回覆 12# 竹葉青 的文章

可以都給我嗎?
tks
作者: Crabtree    時間: 11-3-30 00:32     標題: 回覆 5# 竹葉青 的文章

佢玩咗兩個月咋, 但老師叫她試吓, 佢報新手咋! 你比網址我, 我睇唔到邊間, 自動彈番淘寶主頁.
作者: 竹葉青    時間: 11-3-30 09:46

HI Pymum2, sosandyso, crabtree, chocolateol.

因有人話睇唔到,所以我以再pm一次條link同店名比你地.睇吓得唔得啦!
作者: pymum2    時間: 11-3-30 11:20

兩條link我都看到, Thank you!
作者: IMAX    時間: 11-3-30 12:59     標題: 回覆 3# Crabtree 的文章

CRABTREE ,

教你囡囡的教練分分鐘可能教係教竹菜青的果位較練喎.教練應該幫到你喎 .

呢項運動冷門都爆

另外銅鑼灣金百利商場的飄藝到有得賣, 岩碼的可能只得一件, 約400- 600 都有 . 現成的好過在淘寶買, 大陸款好唔得, 除非抄款果的 , 但抄款多有石和片 , 加上來都要300- 400

你地可以自己 search .
作者: do-re-me    時間: 11-3-30 14:11

原帖由 竹葉青 於 11-3-30 09:46 發表
HI Pymum2, sosandyso, crabtree, chocolateol.

因有人話睇唔到,所以我以再pm一次條link同店名比你地.睇吓得唔得啦!

可否pm條link比我?thx
作者: Crabtree    時間: 11-3-30 14:14

我諗未必相同呀! 因為我的老師來自內地! 不過多謝你呀!  還有時間, 讓我找吓先.

原帖由 IMAX 於 11-3-30 12:59 PM 發表
CRABTREE ,

教你囡囡的教練分分鐘可能教係教竹菜青的果位較練喎.教練應該幫到你喎 .

呢項運動冷門都爆

另外銅鑼灣金百利商場的飄藝到有得賣, 岩碼的可能只得一件, 約400- 600 都有 . 現成的好過在淘寶 ...

作者: 竹葉青    時間: 11-3-30 17:57

另外我係facebook都開左個群組係比人徵求/售出/送出二手藝術體操用品.或者同大家交流下都可以架!得閒上去睇睇.
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=122849687739003
作者: cyhk2006    時間: 11-3-31 12:29

你好呀!請問你地在那裡學藝術體操呢?可否PM INFO給我呢? 謝謝!
作者: tungwai    時間: 11-4-16 11:55

我都想知淘寶那間好呀, 請pm 給我呀, 謝謝
作者: Rainky    時間: 11-4-27 00:10

淘寶買抵好多

試過買一件有閃片嘅加埋運費都唔使$200

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5