教育王國

標題: 有冇Yr1家長會去5號既講座呀! [打印本頁]

作者: 竹葉青    時間: 10-11-4 13:12     標題: 有冇Yr1家長會去5號既講座呀!

有冇Yr1家長會去5號既講座呀!知唔知係講咩架!我唔太明個題目呀!
作者: softhard    時間: 10-11-4 14:00

未聽又點知講咩呢 ? 知又聽來做咩呢 ?

原帖由 竹葉青 於 10-11-4 13:12 發表
有冇Yr1家長會去5號既講座呀!知唔知係講咩架!我唔太明個題目呀!

作者: 竹葉青    時間: 10-11-4 15:21

我見佢17號果個講座係講到好清楚主題係乜,但明天e個個主題係大約講咩呢?唔係太明.不過唔緊要啦!第一次攪都係去聽下先好.

原帖由 softhard 於 2010/11/4 14:00 發表
未聽又點知講咩呢 ? 知又聽來做咩呢 ?

作者: Hinbabyma    時間: 10-11-4 18:58

明天想去, 不過臨時臨急, 安排唔到人手及時間去聽。不過, 19號個talk就一定會去, 因為個topic我都幾有興趣。

原帖由 竹葉青 於 10-11-4 15:21 發表
我見佢17號果個講座係講到好清楚主題係乜,但明天e個個主題係大約講咩呢?唔係太明.不過唔緊要啦!第一次攪都係去聽下先好.

作者: 竹葉青    時間: 10-11-4 23:25

Me too,我都好有興趣呀!如果D講座可以6:30先開始就好喇!係市區返工點時5點半走都九個字至一粒鐘先趕到返黎.
為有晏少少先到啦!

原帖由 Hinbabyma 於 2010/11/4 18:58 發表
明天想去, 不過臨時臨急, 安排唔到人手及時間去聽。不過, 19號個talk就一定會去, 因為個topic我都幾有興趣。

作者: zanzibaryan    時間: 10-11-8 09:44

我真係趕唔切BOR.....點算?
作者: 竹葉青    時間: 10-11-8 16:35

期待19號既講座呀!今次我會同老細講早d走先得.

原帖由 zanzibaryan 於 2010/11/8 09:44 發表
我真係趕唔切BOR.....點算?

作者: IMMM    時間: 10-11-11 17:50

邊度有講座資料 ? 網頁內找不到。請提供鏈結, 唔該!
作者: Hinbabyma    時間: 10-11-11 18:19

呢d talk 只係安排俾宏信家長, 唔係for public, 所以網頁無, 學校已經出通告俾各家長。

原帖由 IMMM 於 10-11-11 17:50 發表
邊度有講座資料 ? 網頁內找不到。請提供鏈結, 唔該!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5