教育王國

標題: 民生截左止 [打印本頁]

作者: anteater    時間: 10-11-3 17:50     標題: 民生截左止

呢道無人提?  
作者: Pertra    時間: 10-11-3 19:27

作者: anteater    時間: 10-11-3 19:32

真係唔知,不過我去攞FORM時,係2百幾號,仲完全唔洗排隊,好似無人報咁!!
作者: kerrielam    時間: 10-11-3 21:20

可能上網取表呢<﹣ 包括我
作者: kerrielam    時間: 10-11-3 21:20

原帖由 anteater 於 10-11-3 19:32 發表
真係唔知,不過我去攞FORM時,係2百幾號,仲完全唔洗排隊,好似無人報咁!!

作者: miffybbchoy    時間: 10-11-3 23:10

我都報左呀.....

我今日打佢問幾時會收到interview 信, 佢地話下星期wor..同埋說太多人報, 會有機會係平日interview...
作者: kerrielam    時間: 10-11-3 23:39

知唔知邊日IN, 報果時好似寫11月某SAT
作者: MAMAMEEE    時間: 10-11-3 23:50

原帖由 kerrielam 於 10-11-3 21:20 發表

同埋佢哋無寫幾時係收form 的deadline...
作者: JEFF-YIN    時間: 10-11-3 23:57

我也是上網下截報名表及郵寄的, 印象中無論是親身交或郵寄好似11月2日截止報名。
作者: viandes    時間: 10-11-4 00:12

我都係上網download張報名表然後寄返去。 對呀, 11月2日截止!!

原帖由 JEFF-YIN 於 10-11-3 23:57 發表
我也是上網下截報名表及郵寄的, 印象中無論是親身交或郵寄好似11月2日截止報名。

作者: sam_tang    時間: 10-11-4 02:41

截止前15mins交表,接近3500
作者: anteater    時間: 10-11-4 06:05

嘩,3500?!  咁又係無行!!
作者: NICOLE123    時間: 10-11-4 09:18

原帖由 anteater 於 10-11-4 06:05 發表
嘩,3500?!  咁又係無行!!

上年好似都係差不多. 唔洗咁快失望喎
作者: rubyrubylau    時間: 10-11-4 12:25

跟據民生校曆表, 面試時問是11月13,20及27日, 祝各媽媽好運.

原帖由 kerrielam 於 10-11-3 23:39 發表
知唔知邊日IN, 報果時好似寫11月某SAT

作者: Pertra    時間: 10-11-4 12:33

作者: landierw    時間: 10-11-4 12:45

睇到尼個TOPC真係嚇C我。。

我吳記得左自己已郵寄左..重係到諗..C啦..吳記得去交form tim~

因為培正要自己交FORM,成日都mix up 左尼兩間
作者: rubyrubylau    時間: 10-11-4 12:54

新生放榜日為12月11日, 第一次註冊日為12月18日,

原帖由 Pertra 於 10-11-4 12:33 發表
When will people get the result after the interview day ?

作者: myn88    時間: 10-11-4 20:17

想知民生今年in 2008年 BB, O甘係米即係2008年12份出世D細仔, 下年唔可以做大仔in民生??
作者: cookiegg    時間: 10-11-4 20:47

應該可以.因我女係大女(07年12月尾),報之前我打去問左,佢話OK,同埋我親自交FORM時都收我張FORM,應該無問題.

原帖由 myn88 於 10-11-4 20:17 發表
想知民生今年in 2008年 BB, O甘係米即係2008年12份出世D細仔, 下年唔可以做大仔in民生??

作者: dlmcdlcl    時間: 10-11-4 21:18

SEND OUT 左APPLICATION FORM 已經一段時間, 大家係咪都未收到INTERVIEW 既回覆呀??
作者: viandes    時間: 10-11-5 00:17

唔使擔心, 我都仲未收到信通知interview呀~~

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-4 21:18 發表
SEND OUT 左APPLICATION FORM 已經一段時間, 大家係咪都未收到INTERVIEW 既回覆呀??

作者: myn88    時間: 10-11-5 10:50

原帖由 cookiegg 於 10-11-4 20:47 發表
應該可以.因我女係大女(07年12月尾),報之前我打去問左,佢話OK,同埋我親自交FORM時都收我張FORM,應該無問題.

O, o甘就好勒, thx!!
作者: BYCHEUNG    時間: 10-11-5 11:20

我都係寄form .
作者: BYCHEUNG    時間: 10-11-5 11:21

我都係寄form .
作者: bean_beanbb    時間: 10-11-8 01:07

11月既第二個sat就快到, 還未收到interview都通知...唔知有無人收到信呢?
好心急...因為好想快啲知結果...sigh

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5