教育王國

標題: 2010-11 K1F班 [打印本頁]

作者: 甜豆    時間: 10-10-7 13:34     標題: 2010-11 K1F班

有無K1F MAMA呢? 一路都唔見有人開POST.
作者: billiewingb    時間: 10-10-9 01:24     標題: 回覆 1# 甜豆 的文章

hihi, 我都係K1F MAMA ar, nice to meet you~
作者: 甜豆    時間: 10-10-11 15:56

hello , hello,  哈! 原來都有一個. 你個仔仔 or 女女 ?
作者: billiewingb    時間: 10-10-13 00:13     標題: 回覆 1# 甜豆 的文章

我個係女女黎ga. 你呢? 你小朋友習慣學校生活未呀?我女女成日話唔想返學呀,但放學見佢又好開心。。
作者: rrgg    時間: 10-10-13 13:59

me too. My son also study at K.1F, nice to meet all.
作者: mykwan    時間: 10-10-13 23:35

hihi,我女女都係k1F,她每天返學放學都好開心,相比以前返N1時每天都唔肯返學,對比好大!
作者: 甜豆    時間: 10-10-14 22:56

hi billiewingb & 各位k1F MAMA

我都係女女呀, 呀女話好鍾意返學, 佢話好開心, 但老師就話佢坐唔定, 真頭痛!  你地小朋友幾月出世呀, 我上次去生日會個個都好高大, 只係得呀女同另一個特別矮.
作者: mykwan    時間: 10-10-16 00:54

hello!特別矮的小朋友唔通就是我女女,去試過返黎講話老師叫去做BB!!!
作者: 甜豆    時間: 10-10-18 09:30

哈. 你女女的英文名係唔係 j 字頭呢? 因為全班只有2個矮d.
作者: mykwan    時間: 10-10-19 14:55

我女女的英文名字頭唔係J而是C,你小朋友係唔係蜜蜂組?
作者: 甜豆    時間: 10-10-19 15:13

係呀, 蜜蜂組...hehe^^
作者: billiewingb    時間: 10-10-25 15:33     標題: 回覆 1# 甜豆 的文章

我女女係蝴蝶組 :)
你地小朋友係咪搭校車ga?

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5