教育王國

標題: 剛剛優才打電話嚟..... [打印本頁]

作者: 芷欣mama    時間: 10-9-28 15:06     標題: 剛剛優才打電話嚟.....

剛剛優才打電話嚟, 仲以為通知2 in, 原來打嚟只係通知我, 話收到我封apply waiting list信, 等我空歡喜一場......
作者: ziyi    時間: 10-9-28 15:21

GT唔係8月那時已公布了取錄名單嗎

原帖由 芷欣mama 於 10-9-28 15:06 發表
剛剛優才打電話嚟, 仲以為通知2 in, 原來打嚟只係通知我, 話收到我封apply waiting list信, 等我空歡喜一場......

作者: fongyuen    時間: 10-9-28 16:34

原帖由 芷欣mama 於 10-9-28 15:06 發表

唔緊要,到下年6月,會大把人放返啲位出嚟,到時就好大機會入返啦。
作者: 芷欣mama    時間: 10-9-28 16:44

因我囡囡第一輪入唔到, 依家on waiting list~

原帖由 ziyi 於 10-9-28 15:21 發表

作者: 芷欣mama    時間: 10-9-28 16:46

希望啦 ~

原帖由 fongyuen 於 10-9-28 16:34 發表

唔緊要,到下年6月,會大把人放返啲位出嚟,到時就好大機會入返啦。

作者: gm2811    時間: 10-9-28 17:48

各位on waiting list小朋友既家長應該都仲會有機會, 因為我地去register個日以我地所見, 應該得6-7成家長註冊左, 所以一定有位比現在第一round waiting list既小朋友
作者: huba    時間: 10-9-28 19:44

Based on another post under GT's forum, the school has just started second interview for a group (not all) of waitlisting candidates.
原帖由 ziyi 於 28/9/2010 15:21 發表

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5