教育王國

標題: 是否有家長收到真道SENCOND IN 的電話呢??? [打印本頁]

作者: Kaka1014    時間: 10-8-31 16:27     標題: 是否有家長收到真道SENCOND IN 的電話呢???

大女在6月26日參加了真道的第一輪面試, 已經兩個月了,至今未受到任何電話??請問是否有家長收到SENCOND IN 的電話呢??
作者: ziyi    時間: 10-8-31 17:04

沒有,係另一個真道的topic上,有家長打過電話去問,回答是整個暑假都唔會有second interview

原帖由 Kaka1014 於 10-8-31 16:27 發表
大女在6月26日參加了真道的第一輪面試, 已經兩個月了,至今未受到任何電話??請問是否有家長收到SENCOND IN 的電話呢??

作者: Sinman68    時間: 10-8-31 17:24

我4月24日去聽簡介會時, 資料好像寫明是8月20日會公公佈取錄結果, 跟優才是同一日, 結果到了現在連 2nd interview 都未有消息?!
作者: ziyi    時間: 10-8-31 17:48

唔好嚇我,我聽第1場簡介會,看完所有文件都沒有說幾時公布
加上,學校年年都是以第1輪成績,由最高分開始second interview的,seconf interview後即時知道得唔得,可來公布收生名單
她改了方法???

原帖由 Sinman68 於 10-8-31 17:24 發表
我4月24日去聽簡介會時, 資料好像寫明是8月20日會公公佈取錄結果, 跟優才是同一日, 結果到了現在連 2nd interview 都未有消息?!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5