教育王國

標題: 叩門新進展 [打印本頁]

作者: cicada    時間: 10-7-29 04:13     標題: 叩門新進展

請問在7月21日參加了考試的同學仔, 有無人已經收到2nd interview 通知?
作者: Tiffannyc0211    時間: 10-7-30 12:11

please check pm! many,many.........thanks!

原帖由 cicada 於 10-7-29 04:13 發表
請問在7月21日參加了考試的同學仔, 有無人已經收到2nd interview 通知?

作者: cicada    時間: 10-7-30 13:08

Tiffannyc0211,

已經刪除你的留言.

原帖由 Tiffannyc0211 於 10-7-30 12:11 發表
please check pm! many,many.........thanks!

作者: MaggieHei    時間: 10-7-30 16:08

你是幾時收到通知及幾時 2nd interview ?

原帖由 cicada 於 10-7-29 04:13 發表

作者: cicada    時間: 10-7-30 17:23

pls check PM.

原帖由 MaggieHei 於 10-7-30 16:08 發表
你是幾時收到通知及幾時 2nd interview ?

作者: MaggieHei    時間: 10-7-30 17:32

冇收到 pm 呀

原帖由 cicada 於 10-7-30 17:23 發表
pls check PM.

作者: kammyjjj    時間: 10-7-31 00:33     標題: OK 了

今天好比中了六合彩,高興到要上來報喜。我的女兒今天正式被收為天神的學生了。
作者: Tiffannyc0211    時間: 10-7-31 00:42

kammyjjj,

恭喜晒! 真係飲得杯落喎!
請問你是收信or 收到call 呢?
今天是否有去2nd in ,然之後收到call呢?
Thank you!

原帖由 kammyjjj 於 10-7-31 00:33 發表
今天好比中了六合彩,高興到要上來報喜。我的女兒今天正式被收為天神的學生了。

作者: elmolly    時間: 10-7-31 01:06

原帖由 kammyjjj 於 10-7-31 00:33 發表

恭喜晒

請問你囡囡讀邊間kg? 你地係咪教徒? 囡囡係咪攞好多獎架?
作者: kammyjjj    時間: 10-7-31 23:39

我囡囡讀ST CAT, 是基督教的,星期一收到電話,星期三面試,見小朋友二十MIN見家長40MIN,另考小朋友READING TEST, 讀到LEVEL 22. CERT and PRIZE 50.

請問在什麼地方可以買到暑假功課,十分困難走了很多地方都找不到。
作者: cicada    時間: 10-8-1 02:41

kammyjjj ,

可否透露見家長傾了甚麼?   pm告訴我都可以的.

原帖由 kammyjjj 於 10-7-31 23:39 發表
我囡囡讀ST CAT, 是基督教的,星期一收到電話,星期三面試,見小朋友二十MIN見家長40MIN,另考小朋友READING TEST, 讀到LEVEL 22. CERT and PRIZE 50.

請問在什麼地方可以買到暑假功課,十分困難走了很多地方都找不到。 ...

作者: LovelyBB06    時間: 10-8-9 18:59

kammyjjj ,

可否透露見家長傾了甚麼?   請問可否也pm告訴我? Many thanks!

作者: MaggieHei    時間: 10-8-10 09:26     標題: 回復 1# LovelyBB06 的帖子

請問你是否收到電話有得去 interview ?

幾時收 call 及幾時 in ?

叩小一門是吧 !
作者: 天雪    時間: 10-9-13 00:48

請問READING TEST, 讀到LEVEL 22. CERT and PRIZE 50.,即係咩程度???THANKS

原帖由 kammyjjj 於 10-7-31 23:39 發表

請問在什麼地方可以買到暑假功課,十分困難走了很多地方都找不到。 ...

作者: prettygirls    時間: 10-9-15 18:41

deletedelete
delete
delete
delete
delete

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5