教育王國

標題: 祟真Waiting今日放榜喇! >~<" (有冇人已經收到電話?) [打印本頁]

作者: 嗅屎忽    時間: 10-5-20 09:36     標題: 祟真Waiting今日放榜喇! >~<" (有冇人已經收到電話?)

學校好早前話今日會通知...時間好難過...可唔可以快啲打比我,了咗我件心事呀? 好難捱呀! )))))))))

作者: Yorkie    時間: 10-5-20 10:26

Wish all mum lucks,  I have just given up a place!
作者: 嗅屎忽    時間: 10-5-20 10:44

原帖由 Yorkie 於 10-5-20 10:26 發表
Wish all mum lucks,  I have just given up a place!

多謝你!
作者: myc214    時間: 10-5-20 13:38

祟真......no la. .band 2
作者: 嗅屎忽    時間: 10-5-20 13:56

原帖由 myc214 於 10-5-20 13:38 發表
祟真......no la. .band 2

你指係祟幼至祟中都係得Band 2?? 乜沙田嗰間祟中唔係Band 1嫁咩? 咁培道呢...? 我得培道正印收咗我個仔咋!
作者: NICOLE123    時間: 10-5-20 14:18

原帖由 嗅屎忽 於 10-5-20 13:56 發表

你指係祟幼至祟中都係得Band 2?? 乜沙田嗰間祟中唔係Band 1嫁咩? 咁培道呢...? 我得培道正印收咗我個仔咋!

深水po 祟小唔係同沙田祟中聯繫喎
係同長沙灣果間

作者: 嗅屎忽    時間: 10-5-20 14:20

原帖由 NICOLE123 於 10-5-20 14:18 發表

深水po 祟小唔係同沙田祟小聯繫喎
係同長沙灣果間

長沙灣嗰間祟小唔太好嫁!?
作者: NICOLE123    時間: 10-5-20 14:23

原帖由 嗅屎忽 於 10-5-20 14:20 發表

長沙灣嗰間祟小唔太好嫁!?

長沙灣嗰間係祟中...你上yahoo search 下...口啤一定無祟沙咁好
作者: 嗅屎忽    時間: 10-5-20 15:07

原帖由 NICOLE123 於 10-5-20 14:23 發表

長沙灣嗰間係祟中...你上yahoo search 下...口啤一定無祟沙咁好

好吖...唔該晒! 等我search吓嚟睇睇先。
作者: Wingwingtong    時間: 10-5-20 22:18

多人考係因為有學券, 而國際班收千幾蚊, 係平民式國際班, 依間學校好晤好自己諗啦!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5