教育王國

標題: 去邊到買衫俾11歲的小朋友 [打印本頁]

作者: Marians    時間: 09-10-21 23:23     標題: 去邊到買衫俾11歲的小朋友

媽咪們

從前去童裝店買衫給囡囡, 而家女兒11歲 (149cm) 覺得童裝太稚氣, 大人服裝店又好似老吐兼貴左 D, 各位媽咪有無好介紹去邊到換季, 當然價錢不要太貴就最好啦

Marians
作者: G-Ma    時間: 09-10-22 01:09

11歲真係可以著大人衫啦, 可以去d年青人果d商店, 有d都仲係比較cutie感覺.  如果唔係 fables 都ok.
作者: Unclejt    時間: 09-10-22 02:46

原帖由 G-Ma 於 09-10-22 01:09 發表
11歲真係可以著大人衫啦, 可以去d年青人果d商店, 有d都仲係比較cutie感覺.  如果唔係 fables 都ok.
Uniqlo, H&M, ...
作者: CFaHB    時間: 09-10-22 10:43

H & M 雖然質料麻麻, 但勝在平, 反正發育好快又唔 arm 著 ~
作者: Marians    時間: 09-10-22 20:10

多謝媽咪們意見, 那裏有 H&M??
作者: cherubic    時間: 09-10-22 22:11     標題: 回覆 5# Marians 的文章

At Central - previously it was Lane Crawford.
作者: Sigma    時間: 09-10-22 22:52     標題: 回覆 5# Marians 的文章

太古城有.
作者: HKdevil    時間: 09-10-23 00:41

H&M is not good at quality, go to Zara, marks and spencer, espirit or bossini la..mix and match is good.
作者: ixzp    時間: 09-10-23 11:22

我都係H&M, Zara, Roxy
作者: muicc    時間: 09-10-29 23:22

Bossini...
作者: ratafan    時間: 09-11-1 01:35

Uniqlo, value for money!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5