教育王國

標題: 有無專教英詩朗誦 [打印本頁]

作者: 鎧惠    時間: 09-8-27 00:40     標題: 有無專教英詩朗誦

請問有無專教英詩朗誦的好介紹,THKS!
作者: csk家長jj    時間: 09-8-27 22:52

原帖由 鎧惠 於 09-8-27 00:40 發表
請問有無專教英詩朗誦的好介紹,THKS!

我見太子道西有一間叫Little Wxxxx有朗誦課程,但好唔好就唔清楚。
之前去過一間在油麻地叫俊x,但我覺得唔好。
作者: ATEM    時間: 09-8-28 21:25

原帖由 csk家長jj 於 09-8-27 22:52 發表

我見太子道西有一間叫Little Wxxxx有朗誦課程,但好唔好就唔清楚。
之前去過一間在油麻地叫俊x,但我覺得唔好。

俊x真係麻麻,但Little Wxxxx我×唔知係邊間,可否詳細D,或者PM我,thanks!:
作者: csk家長jj    時間: 09-8-28 23:30

原帖由 ATEM 於 09-8-28 21:25 發表

俊x真係麻麻,但Little Wxxxx我×唔知係邊間,可否詳細D,或者PM我,thanks!::" />

好似係叫Little wondxx(太子道西近伯爵街),我仔仔在鄰的speak&spxxx返英文班,每次經過都見到D朗誦課程介紹,但好唔好就唔清楚喇。
作者: bkmum2005    時間: 09-9-7 15:48

俊x是否真的很差,我正想囡囡參加佢地的陪訓班,因為囡囡學校只負責報名,不負責訓練。Little Wxxxx是否只教參加比賽那首詩?因唔想浪費時間學其他,只想操比賽口個首。還有那間比較好?

原帖由 ATEM 於 09-8-28 21:25 發表

俊x真係麻麻,但Little Wxxxx我×唔知係邊間,可否詳細D,或者PM我,thanks!::" />

作者: wynma    時間: 09-9-9 14:41

係呀, 我都係只想我小朋友操比賽果首詩, 唔想浪費金錢和時間!!!

請問你知唔知英語和普通話比賽會唔會撞期呀, 因想兩個比賽都報名?

原帖由 bkmum2005 於 09-9-7 15:48 發表
俊x是否真的很差,我正想囡囡參加佢地的陪訓班,因為囡囡學校只負責報名,不負責訓練。Little Wxxxx是否只教參加比賽那首詩?因唔想浪費時間學其他,只想操比賽口個首。還有那間比較好?

...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5