教育王國

標題: 請問梁君懿老師及Miss KAUR 是新老師嗎? [打印本頁]

作者: lotto    時間: 09-8-26 20:28     標題: 請問梁君懿老師及Miss KAUR 是新老師嗎?

請問梁君懿老師及Miss KAUR 是新老師嗎? 有無人知她倆的教學方法嗎? 任何評價? 謝謝!
作者: 樂B媽媽    時間: 09-8-27 10:26

Nice to meet you

我都係呢班嘅家長呀!  曰後我哋可以互相交流吓, 多多指教

請問你果個係仔仔定係囡囡呀?? 我果個係囡囡 Natalie~~
作者: lotto    時間: 09-8-27 23:00

原帖由 樂B媽媽 於 09-8-27 10:26 發表
Nice to meet you

我都係呢班嘅家長呀!  曰後我哋可以互相交流吓, 多多指教

請問你果個係仔仔定係囡囡呀?? 我果個係囡囡 Natalie~~

My daughter is Rachel. Have you prepare all for the new school term ?
作者: 樂B媽媽    時間: 09-8-28 10:07

差不多OK曬!! 其實我哋需唔需要填好本手冊先呢??
作者: GELGEL    時間: 09-8-28 11:20

原帖由 lotto 於 09-8-26 20:28 發表
請問梁君懿老師及Miss KAUR 是新老師嗎? 有無人知她倆的教學方法嗎? 任何評價? 謝謝!

請問呢2個老師係邊班嘅班主任?
作者: helloeveryone    時間: 09-8-28 20:56

原帖由 樂B媽媽 於 09-8-28 10:07 發表
差不多OK曬!! 其實我哋需唔需要填好本手冊先呢??
要填好資料及貼上穿校服嘅照片.
作者: helloeveryone    時間: 09-8-28 21:52

原帖由 lotto 於 09-8-26 20:28 發表
Miss Kaur 不是新老師,上年係1C班嘅英文老師.佢好好架!好有愛心同耐性.不過上年初初開學嘅時候就覺得佢太嚴.因為初上小一嘅頭一個月,D小朋友都未適應,已經被佢罰.但係其實佢對學生好好!佢係一個有賞有罰嘅老師.(純屬個人意見)另外果位梁老師就唔知,所以俾唔到意見,今年Miss Kaur 教边班呀?
作者: GCH    時間: 09-8-28 22:53

hi all:

我個仔Anthony亦都係1b班呢!:loveliness:

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5