教育王國

標題: 老婆大人 2 x Hooked on Phonics [打印本頁]

作者: Dorbebe    時間: 09-5-8 16:12     標題: 老婆大人 2 x Hooked on Phonics

作者: wendy614    時間: 09-5-13 02:32

作者: longlong1030    時間: 09-5-13 12:21

係呀,我個仔都係荃灣學緊
作者: bibi1228    時間: 09-5-13 14:52

係丫,我個小朋友都係學緊,係 CWB 度學,D 老師都幾有心機教!
作者: holmes    時間: 09-5-15 09:26     標題: 啱幾大玩?

啱唔啱4-year-old小朋友?
我揾緊港、九地鐵沿綫學英文的地方.....諗住去九龍塘Kiddikraft度睇吓牛津RWI。
有無其他好介紹?又有無人讀過牛津RWI?

原帖由 bibi1228 於 09-5-13 14:52 發表
係丫,我個小朋友都係學緊,係 CWB 度學,D 老師都幾有心機教!

作者: cb400    時間: 09-5-24 12:17

原帖由 longlong1030 於 09-5-13 12:21 發表
係呀,我個仔都係荃灣學緊

可唔可以PM地址給我? THX
作者: TinYan811    時間: 09-5-27 11:21

作者: lottos1234    時間: 09-5-27 23:27

see where you live la, i am in Tsuen wan too, 之前有媽媽係BK介紹呢間
作者: Dorbebe    時間: 09-5-30 17:04

作者: Dorbebe    時間: 09-6-6 16:44

作者: bebbe    時間: 09-6-8 18:06

作者: seven_cola    時間: 09-6-8 21:11

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2350163&extra=page%3D1&frombbs=1
購自柏斯$1380
二手價$500包星期日送貨到九龍區

封面及內頁,共兩頁畫花了,但不阻閱讀 ,套書其他內容均99%新
必需入50%即$250到本人恆生戶口後,再約交收
有問題請查問
如需更多相片,請pm聯絡

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5