教育王國

標題: 陳守仁/油天(舊)/la salle [打印本頁]

作者: Newbb2006    時間: 08-11-25 23:54     標題: 陳守仁/油天(舊)/la salle

which one you will choose
20 marks for 油天, but personal like la
salle - but only have 15 marks.

another 陳守仁- but 唔sure佢地 升中情況.  可否分享下你的意見.
作者: AlanShirley    時間: 08-11-26 02:08

作者: Newbb2006    時間: 08-11-26 11:05

Thanks, I will consider.

原帖由 AlanShirley 於 08-11-26 02:08 發表
15分真係無chance入喇小, 除非第2 round 係41區,
so我會用20分去抽油天,再去考私小/直資..

再講如小朋友係油天係讀到名列前茅,又洗咩驚無人收?

作者: TT_Mami    時間: 08-11-26 13:39

right !

原帖由 AlanShirley 於 08-11-26 02:08 發表
15分真係無chance入喇小, 除非第2 round 係41區,

作者: Newbb2006    時間: 08-11-26 17:13

如果第2 round 係41區, 你認為博唔博得過呢?
因為唔想浪費20分油天, 但鐘意喇小, 心大心細好難下決定.
作者: homama    時間: 08-11-27 14:44

原帖由 TT_Mami 於 08-11-26 13:39 發表
right !

Entirely agree.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5