教育王國

標題: 請問九龍區邊到有3歲英文拼音課程。急!!! [打印本頁]

作者: gegegeg    時間: 08-1-22 19:30     標題: 請問九龍區邊到有3歲英文拼音課程。急!!!

我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊,我唔想咁貴,希望D媽咪幫吓我,留言或e-mail比我[email protected]萬分感激
△TOP

作者: chloec2006    時間: 08-1-23 22:08

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有興趣可pm資料比你。

原文章由 gegegeg 於 08-1-22 19:30 發表
我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊, ...

作者: Nula    時間: 08-1-23 22:27

Can you pm to me also? Thanks!
作者: hello007    時間: 08-1-23 22:31

作者: TerryandCreamy    時間: 08-1-24 00:26

Chloe,

Pls send the details to [email protected], thanks.
作者: chloec2006    時間: 08-1-24 14:06

Hi Nula & TerryandCreamy,

Pls check pm and email.

Chloe

原文章由 TerryandCreamy 於 08-1-24 00:26 發表
Chloe,

Pls send the details to [email protected], thanks.

作者: Jacqueline310    時間: 08-1-24 23:05

請PM我給我知料, 謝謝.
作者: katrinafu    時間: 08-1-24 23:26     標題: 回覆 #6 chloec2006 的文章

Can you pm to me also? Thanks!
作者: TungTungBaby    時間: 08-1-25 00:53

原文章由 chloec2006 於 08-1-23 22:08 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有 ...

Can you pm to me too. thanks a lot !
作者: helloapril    時間: 08-1-25 08:47

原文章由 chloec2006 於 08-1-23 22:08 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,佢地嘅phonics係一對一嘅,教材唔同坊間用開嗰D,係自己編嘅,共分4個level,由淺入深,小朋友容易學得好,每個level完成重有證書。老師雖然唔係外國人,但英文純正,又有心機教,值得試下,有 ...

可否pm給我,唔該晒!!
作者: chloec2006    時間: 08-1-26 00:32

Hi parents,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 helloapril 於 08-1-25 08:47 發表

作者: CSYTC    時間: 08-1-26 12:10

Chloec

Kindly pm the info to me. Thank You!

CSYTC  

作者: chloec2006    時間: 08-1-27 14:59

Hi CSYTC,

Chloe

原文章由 CSYTC 於 08-1-26 12:10 發表
Chloec

Kindly pm the info to me. Thank You!

CSYTC  

作者: mruncle    時間: 08-1-27 21:04     標題: Phonics

I know a tutor, who can come to your house to teach. If you want to know her contact, please pm me.

原文章由 gegegeg 於 08-1-22 19:30 發表
我想問吓各位媽咪知唔知九龍區邊到有3歲幼兒英文拼音班學,我上網揾左好耐都揾唔到資料,一係就貴到嚇親人,一D就無咁細學,請各位媽咪提供吓一D資料最好有埋電話,,價錢最好有網址,我想揾係九龍區,每月學費唔好多過$500蚊, ...

作者: dickmagari    時間: 08-1-27 22:44

作者: TT168    時間: 08-1-28 18:55

其實太細學係差少少,我仔仔3歲學都唔係幾得,仲要唔平喎!K2會好D!
作者: fatsin    時間: 08-2-1 15:00     標題: 唔該我都想要資料,謝

唔該我都想要資料,謝

作者: fatsin    時間: 08-2-1 15:01     標題: 唔該我都想要資料,謝

唔該我都想要資料,謝

原文章由 hello007 於 08-1-23 22:31 發表
油麻地有不錯英文班,近MTR,可留PM覆
平日班較經濟

作者: Lucasbb113    時間: 08-2-1 21:29     標題: KinderU

Letterland Phonics
Native English Teachers

Address:
Rooms 502-505, 113 Argyle Street, Mongkok
Website: www.kinderu.org
作者: 612    時間: 08-2-2 11:37     標題: 回覆 #2 chloec2006 的文章

Can you pm to me , Thanks
作者: Namnam05    時間: 08-2-4 12:08

can you e-mail to me thks.

[email protected]

原文章由 hello007 於 08-1-23 22:31 發表
油麻地有不錯英文班,近MTR,可留PM覆
平日班較經濟

作者: Namnam05    時間: 08-2-4 12:12

Hi Chloe,

Can you also pm to me thks.

原文章由 chloec2006 於 08-1-27 14:59 發表
Hi CSYTC,

Chloe

作者: Mandyor306    時間: 08-2-5 14:02

作者: beautiful    時間: 08-2-5 17:29     標題: 回覆 #4 hello007 的文章

Pls pm to me ,thanks
作者: Melody6    時間: 08-2-13 20:26     標題: 回覆 #25 chloec2006 的文章

me too. Thx
作者: LIZTZE    時間: 08-2-14 10:22     標題: 徵: K1 英語組成員

各位媽咪,

徵: K1 英語組成員

上課時間:10:15-11:30a.m. (逢星期四)
地點        : 慈愛苑二期 (慈云山)
老師        : 在英國土生土長華籍男老師
                 (現任幼師)
上課內容 : 全英語上堂, 会教很多單字, 拼音,
               看圖答題等等
收費         : $134 / 堂 , 報十堂有9折

* 已有兩位小朋友上堂 ( 我囡囡和另一位小朋友) , 想多邀請一位小朋友參加, 讓他們互相激勵, 學習更多。有興趣者請PM, 謝謝!
作者: Stellaho    時間: 09-4-2 10:10

please send me details at [email protected]. thanks.

原帖由 chloec2006 於 08-1-23 22:08 發表

作者: mrnosey    時間: 09-4-2 11:17

作者: kyliejet    時間: 09-4-2 15:53

cholec2006 ,

please pm me.

thanks.

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5