教育王國

標題: for 2-4歲小朋友參加的中英文遊戲班 (香港區) [打印本頁]

作者: francoip    時間: 07-10-3 19:01     標題: for 2-4歲小朋友參加的中英文遊戲班 (香港區)

作者: longlongma    時間: 07-10-3 19:59     標題: for 2-4歲小朋友參加的中英文遊戲班

hi francoip,

我好有興趣參加, 可吾pm資料給我, 謝謝!
作者: mykittyt    時間: 07-10-3 22:47

請pm給我呀,thanks
作者: 加油    時間: 07-10-4 07:07

HI,

I feel great interesting about the course.  Please let me know where is the location, how long for each lesson and how much is the course?

Thousand thanks,
作者: francoip    時間: 07-10-4 11:20

作者: francoip    時間: 07-10-5 11:06

作者: francoip    時間: 07-10-8 16:39

作者: happymama_jkc    時間: 07-10-9 18:47

我都有興趣呀...
請問個location係邊同埋個時間係點架
THANKS
作者: ahmi    時間: 07-10-10 17:47

Pls pm me also, thx.
作者: kkpekkle    時間: 07-10-19 00:15     標題: pm 我呀

我都想知多d,pm我呀,thx~
作者: yeesumyin    時間: 07-10-20 00:01

原文章由 francoip 於 07-10-3 19:01 硐表
我bb於這中心上開音樂班, 它們最近又新開左一個, arm 2-3歲 / 3-4歲小朋友(好似都有) 上嫁, 這個我都想報呀
負責人話這班主要係幫助小朋友在學習語言(廣東話)及使他們重複聆聽老師的純正廣東話中學習各種詞彙,  ...

Hi francoip,

I am interested on it.  Could you please pm me the details?

Thank you,

Karen
作者: applecarey    時間: 07-10-25 13:34

作者: mckitty    時間: 07-10-25 16:27

我都很有興趣參加,但請問有否星期六、日的課程,可否PM資料給我。謝謝!

原文章由 francoip 於 07-10-3 19:01 硐表
我bb於這中心上開音樂班, 它們最近又新開左一個, arm 2-3歲 / 3-4歲小朋友(好似都有) 上嫁, 這個我都想報呀
負責人話這班主要係幫助小朋友在學習語言(廣東話)及使他們重複聆聽老師的純正廣東話中學習各種詞彙,  ...

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5