教育王國

標題: 請問各位那處有可靠二手書店呢??? [打印本頁]

作者: id00288    時間: 07-7-12 21:04     標題: 請問各位那處有可靠二手書店呢???

先多謝各位
作者: 櫺囹桼    時間: 07-7-12 21:31

原文章由 id00288 於 07-7-12 21:04 發表
先多謝各位

油麻地炮台街51號良友 TEL2385 0996
絕對童叟無欺,就算小朋友自己去都唔會呃佢...一般舊書六折,再舊d兩三折都有...舊版會講明舊版有咩唔同(可能只係欠2版答案...)不過又會平好多!
值得推薦!
(不過真係好多人排隊架!)
作者: kykwan    時間: 07-7-13 01:16     標題: 多謝007

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-12 21:31 發表

絕對童叟無欺,就算小朋友自己去都唔會呃佢...一般舊書六折,再舊d兩三折都有...舊版會講明舊版有咩唔同(可能只係欠2版答案...)不過又會平好多!
值得推薦!
(不過真 ...

Dear 櫺先生,

先前以為這是廣告,看清楚先知原來喺你提供的資訊,那一定信得過。今天,我和女兒去咗DGS順利註冊,都要多謝你數月前給我們的意見和鼓勵。在BK能經常拜讀到你的文章,果是人生一大樂事,你已成為我一家的偶像了。
作者: id00288    時間: 07-7-13 09:54

Dear 櫺囹桼
多謝你的題供
要快點去了,

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-12 21:31 發表

值得推薦!
(不過真 ...

作者: 櫺囹桼    時間: 07-7-13 21:11

原文章由 kykwan 於 07-7-13 01:16 發表

Dear 櫺先生,

先前以為這是廣告,看清楚先知原來喺你提供的資訊,那一定信得過。今天,我和女兒去咗DGS順利註冊,都要多謝你數月前給我們的意見和鼓勵。在BK能經常拜讀到你的文章,果是人生 ...

kykwan
有能力給囡囡讀優秀直資中學 + 囡囡又有能力考入 = 才是人生一大樂事也!

作者: 櫺囹桼    時間: 07-7-13 21:13

原文章由 id00288 於 07-7-13 09:54 發表
Dear 櫺囹桼
多謝你的題供
要快點去了,

學友以往新書都有八六折,舊去已經得番八八折~今年不詳!
作者: id00288    時間: 07-7-14 10:15

原來新書都有折
很好, 一次過買,
有二手買二手,無二手買新書
謝謝你

原文章由 櫺囹桼 於 07-7-13 21:13 發表

學友以往新書都有八六折,舊去已經得番八八折~今年不詳!

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5