教育王國

標題: 歡迎參加2006/2007年度謝師(007)宴 [打印本頁]

作者: ruby2004    時間: 07-7-11 14:50     標題: 歡迎參加2006/2007年度謝師(007)宴

為了答謝  007大哥  在過去一個學期內,除了深入淺出地將  「升中」解釋詳盡外 , 還加入不少個人的寶貴意見 ,使我們獲益良多 ,尤其每到關口時刻,如「自行收生」、「統一派位」,對各家長的提問 ,不厭其煩地逐一回答, 什至一邊吃飯,一邊在網上回覆各家長,使我們增加替子女選校的勝算 ,我們在此表達對你衷心的感激

筵開 N 席 , 酒微菜薄 .  ~ 飲 杯 ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
簽名 : RUBY2004

[ 本文章最後由 ruby2004 於 07-7-12 10:58 編輯 ]
作者: cherryshin    時間: 07-7-11 15:19

多謝哂... 007好野

原文章由 ruby2004 於 07-7-11 14:50 發表
為了答謝  007大哥  在過去一個學期內,除了深入淺出地將  「升中」解釋詳盡外 , 還加入不少個人的寶貴意見 ,使我們獲益良多 ,尤其每到關口時刻,如「自行收生」、「統一派位」,對各家長的提問 ,不厭其煩地 ...

作者: KamLee    時間: 07-7-11 15:23

原文章由 ruby2004 於 07-7-11 14:50 發表
為了答謝  007大哥  在過去一個學期內,除了深入淺出地將  「升中」解釋詳盡外 , 還加入不少個人的寶貴意見 ,使我們獲益良多 ,尤其每到關口時刻,如「自行收生」、「統一派位」,對各家長的提問 ,不厭其煩地 ...

哈哈!   萬分感謝007的寶貴意見!  
作者: 波子    時間: 07-7-11 15:38

原文章由 KamLee 於 07-7-11 15:23 發表

哈哈!   萬分感謝007的寶貴意見!  

007,
多謝你有問必答, Thank you very much !
作者: virgokaren    時間: 07-7-11 16:15

我係 2004 年度舊生,Thanks a lot!
作者: ZZdaphne    時間: 07-7-11 16:21

原文章由 virgokaren 於 07-7-11 16:15 發表
我係 2004 年度舊生,Thanks a lot!

我係出年嘅。   

[ 本文章最後由 ZZdaphne 於 07-7-11 16:58 編輯 ]
作者: mody    時間: 07-7-11 16:27

Salute at 櫺 Sir

萬分感謝007的寶貴意見! 不厭其煩地 ...  

您的粉絲學生: mody :loveliness:   敬上

[ 本文章最後由 mody 於 07-7-11 16:32 編輯 ]
作者: mimikitty28    時間: 07-7-11 16:32

無言感激, 飲杯
作者: TamamaMummy    時間: 07-7-11 17:32

多謝007, 萬分感謝!
作者: Wendypykwok    時間: 07-7-11 18:58

Thanks 007, 感激你一直的幫忙 ! Thanks a lot !!

作者: appleyuen    時間: 07-7-11 20:13

作者: 櫺囹桼    時間: 07-7-11 20:34

多謝~甭客氣!
作者: worldpeace    時間: 07-7-11 21:57

Dear 007: Thanks...
作者: wingwingcow    時間: 07-7-11 22:06

多謝007呀!!!
我都係你既粉絲ar!!!
作者: wisely    時間: 07-7-11 22:06

007, 多謝...多謝...多謝...你的幫忙!

Thanks a lot!

:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: aachan2250    時間: 07-7-11 22:53

謝謝!
作者: 冬菇頭    時間: 07-7-11 23:06

Dear 007

THANK YOU SO MUCH
作者: vivi_vivi    時間: 07-7-11 23:55

Dear 007,

雖然我兩個小朋友ge 派位結果係屬於嗰一小撮1x% ge學生,但係我都好多謝您一路以嚟提俾左咁多客觀而實際ge 意見俾我哋呢班迷途羔羊,帶我哋行出一條光明之路。

cheers
作者: L.O.B    時間: 07-7-12 00:13

我都要多謝007 同bk媽咪:D
作者: 甜橙媽媽    時間: 07-7-12 07:42

多謝007呀!!!
Thanks a lot!!!
作者: beaclem    時間: 07-7-12 09:02

原文章由 wisely 於 07-7-11 22:06 發表
007, 多謝...多謝...多謝...你的幫忙!

Thanks a lot!

:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

多謝、多謝、再多謝, 7哥令我茅塞頓開, THANKS A LOT......
作者: stmummy    時間: 07-7-12 09:03

不經不覺都2年啦, 一路睇007既發表, 真喺有好多實際既提醒!! 多謝 007
作者: crystalwesley    時間: 07-7-12 10:17

多謝呀!呀!呀!呀!呀!
作者: vivama    時間: 07-7-13 13:44

我係06年, 我都要向 007致敬

跟住仲有一個08年,到時又要再
作者: ruby2004    時間: 07-7-13 14:02

暫時有24位賓客入席 , 開住2圍先
作者: 3kidsma    時間: 07-7-13 14:42

我是舊生, 已是二屆小學畢業生了. 明年將是我最後一次小學畢業 , 多謝007, 請繼續支持呀!
作者: EChing    時間: 07-7-17 13:02

原文章由 ruby2004 於 07-7-13 14:02 發表
暫時有24位賓客入席 , 開住2圍先

雖然未到我謝師. 但也實在 感謝/佩服 檽囹桼兄 之熱心幫忙.

先行謝過! (以茶代酒)

EChing
作者: 一樣的天空    時間: 07-7-17 13:30

多謝007大俠仗義, 就此謝過
作者: norakyng    時間: 07-7-17 21:47     標題: Thanks

Hi 007,

首先多謝指導,你是否教書?你真的十分清楚機制,佩服佩服…

歡迎光臨 教育王國 (/) Powered by Discuz! X1.5