用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 K1冇學校收
go

K1冇學校收 [複製鏈接]

囝囝自閉譜系,in了十間,全村校。有些學校都算in得好,有問有答。可能學校觀察到他眼神弱。
怎麼辦?冇書讀(emoji)
有些學校校訓是有教無類,每個孩子是獨特的。仍是選些乖巧的。
我們的孩子就被學校嫌棄,心痛.
   0    0    0    0

樓主小朋友in17/18K1?細b?邊區in?10間連後備都無?

引用:囝囝自閉譜系,in了十間,全村校。有些學校

原帖由 肥豬媽媽叻 於 16-12-13 發表
囝囝自閉譜系,in了十間,全村校。有些學校都算in得好,有問有答。可能學校觀察到他眼神弱。
怎麼辦?冇書 ...
青衣顯現堂校長見,家長講明自閉症都會收,你可以考慮,一定是下午班

肥豬媽媽叻 發表於 16-12-13 15:28
怎麼辦?冇書 ...

我仔仔未講野,指令一時時。
呢區啲K1夾埋,同一日11間一齊in。
最終4個星期in5間,全軍覆沒。
連我以前畢業果間,同埋而家返工果個機構的2間幼稚園都唔收。
呢幾日開始搵私幼,都有2間唔收。剛剛交了一間留位費。
希望黎緊一月大家都可以收call waiting 。

回覆樓主:

我细仔連哥哥讀緊個間都吾收,今日收到一間waiting

candyfatcat 發表於 16-12-16 22:54
青衣顯現堂校長見,家長講明自閉症都會收,你可以考慮,一定是下午班

...

是interview青衣區K1嗎?聖多默下午校可以試下!
‹ 上一主題|下一主題