用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有無人留意Cardiff Sixth Form College人事變動?? ...
go

有無人留意Cardiff Sixth Form College人事變動??

一直都有留意呢間製A工場,自己都幾鍾意個founder Yasmin Sarwar 教學理念。 最近聽到rumours 話yasmin 辭職唔做?!  
對學校會唔會好大影響?我聽到身邊d朋友講想幫個女轉校啦。。。

有無人知發生咩事??

lanyau 發表於 16-10-26 10:52
一直都有留意呢間製A工場,自己都幾鍾意個founder Yasmin Sarwar 教學理念。 最近聽到rumours 話yasmin 辭 ...

留意Samuelxxx談英國今晚7點Facebook live會講

Advert?

woodylam 發表於 16-10-26 15:50
留意Samuelxxx談英國今晚7點Facebook live會講

oh.... thanks
我知yasmin前兩日出席個教育展,不過我遲左去.. 聽唔切

有無人會知道多d有關離開既事?

Facebook live 有一個一小時Yasmin自己的現身說法,詳情自己看更凊楚。她透露自去年底,一直處於一個personal capacity battle & professional capacity battle 狀態,最後只好選擇離開,但現時仍以volunteer role去幫助學生。亦有老師和職員離開,其個人股份已轉手。變數很多。

真替九月才到埗讀LowerSix的同學了擔心

HSMOM 發表於 16-10-27 17:53
Facebook live 有一個一小時Yasmin自己的現身說法,詳情自己看更凊楚。她透露自去年底,一直處於一個person ...

其實去得呢間學校,都係自己讀書,不過最擔心間學校會執笠!