用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人買過淘寶賣既Oxford reading tree?有無link可介紹 ...
go

有無人買過淘寶賣既Oxford reading tree?有無link可介紹? [複製鏈接]

如題, 聽講呢套Oxford reading tree教材okay, 係淘寶有好多賣, 但唔知質量如何? 同有無link可介紹?
   12    0    0    0

回覆:有無人買過淘寶賣既Oxford reading tree

我喺呢間買(呢間即是以馬內利,好多人同佢買),店主好好人

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【点读版1-9级】¥AAQYeQHZ¥http://c1a2.com/h.bTAOQN?cv=AAQYeQHZ&sm=1c5a8b

scgift 發表於 16-10-23 13:35
我喺呢間買(呢間即是以馬內利,好多人同佢買),店主好好人

复制这条信息,打开👉手机淘宝 ...
謝謝。是否直送香港?我見沒有點讀筆,其實需要買嗎?

引用:Quote:scgift+發表於+16-10-23+13:35+我喺

原帖由 wheelsonthebus 於 16-10-23 發表
謝謝。是否直送香港?我見沒有點讀筆,其實需要買嗎?
呢間順豐包郵寄香港(住宅/偏遠地方係順豐收附加費)。點讀版既話當然配埋點讀筆用最好吧 呢間賣小達人點讀筆,我曾經用過小達人覺得唔好用,轉左爸媽網點讀筆(喺第2間買)。

回覆 scgift 的帖子

謝謝, 等我問下先

你好,在淘寶SEARCH不同以馬內利的書店,也LINK不到,應如何搵到?

引用:回覆+scgift+的帖子 你好,在淘寶SEARCH不

原帖由 Pinguyan 於 17-01-31 發表

你好,在淘寶SEARCH不同以馬內利的書店,也LINK不到,應如何搵到? ...
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【点读版1-9级】¥DepB7iA6Jv¥http://c.b1wt.com/h.28QwLs?cv=DepB7iA6Jv&sm=762f13

scgift 發表於 17-2-1 03:34
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【点读版1-9级】¥DepB7iA6Jv¥http://c.b1wt.com/h ...

請問邊到買爸媽網點讀筆? 都係順豐到港?

menu1102 發表於 17-3-8 10:45
請問邊到買爸媽網點讀筆? 都係順豐到港?

我全部喺淘寶買,集運到香港。

scgift 發表於 17-3-8 11:05

我全部喺淘寶買,集運到香港。

有冇店介紹?謝謝

menu1102 發表於 17-3-8 11:10
有冇店介紹?謝謝

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【爸妈网点读笔Ta新款支持牛津树外研社廖彩杏点读书英文DIY自制】¥klZqldrxqc¥http://c.b1wt.com/h.WwbrCc?cv=klZqldrxqc&sm=79c967

scgift 發表於 17-3-8 11:34
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【爸妈网点读笔Ta新款支持牛津树外研社廖彩杏点读书英 ...

謝謝! 請問你買8g or 16g?
8g夠用嗎

menu1102 發表於 17-3-8 15:26
謝謝! 請問你買8g or 16g?
8g夠用嗎

我買16G。產品描述話8G裝晒該店既點讀包後已差不多滿,所以自己衡量需不需要16G。
‹ 上一主題|下一主題