用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 請問大家的A仔/A女吃哪牌子的魚油?
go

請問大家的A仔/A女吃哪牌子的魚油? [複製鏈接]

大家好!我的女兒評估為自傾,經常遊雲,沈醉在自我世界裏!我不久前才知道吃魚油會改善專注力,而且我在這裏見到大部分的家長都會給子女吃魚油,所以想請教大家,請問你們的仔女吃哪牌子的魚油呢?
不好意思,請恕我知識淺薄,可否與我分享呢,謝謝!
   2    0    0    0

szeching 發表於 16-10-18 18:00
大家好!我的女兒評估為自傾,經常遊雲,沈醉在自我世界裏!我不久前才知道吃魚油會改善專注力,而且我在這 ...

我見有媽咪話比仔食smart fish,我仔都食緊,話可以改善專注力

szeching 發表於 16-10-18 18:00
大家好!我的女兒評估為自傾,經常遊雲,沈醉在自我世界裏!我不久前才知道吃魚油會改善專注力,而且我在這 ...

我仔食紐西蘭牌子,有試過V牌,但啊仔好抗拒,好腥,因巨未識吞,要剪開

回覆 mo515 的帖子

你的小朋友吃了Smart fish 魚油後,你覺得有改善嗎?

回覆 Yukiruirui888 的帖子

V 牌的紐西蘭牌子全名即是什麼?香港哪裡可以買到呢?你覺得吃後有改善嗎?唔好意思,我咁多問題問

我比仔仔食herbalxxx魚油丸,不過食下停下,不知有冇效果。

引用:大家好!我的女兒評估為自傾,經常遊雲,沈

原帖由 szeching 於 16-10-18 發表
nordic natural
cod liver oil

szeching 發表於 16-10-18 20:02
回覆 Yukiruirui888 的帖子

V 牌的紐西蘭牌子全名即是什麼?香港哪裡可以買到呢?你覺得吃後有改善嗎?唔 ...

V牌唔係紐西蘭牌子,係bk版有賣,在頂頁到
我紐西蘭個個係我老公家人買開的,香港無售

有無效我又唔確定,因巨一路有食開,自己又轉左豆奶

早排買左依隻,見做緊特價同made in Canada,兩兄弟都肯食.

Bill 深海兒童魚油醒腦橙味軟糖
Fish Oil for Kids 240粒
$299 for 2

http://www.hicare.hk/product.php?id=428&cPath=1567_1569

ncls 發表於 16-10-19 13:39
早排買左依隻,見做緊特價同made in Canada,兩兄弟都肯食.

Bill 深海兒童魚油醒腦橙味軟糖

請問一日食幾多粒呀?

回覆 ncls 的帖子

請問除了網購外,有沒有門市可以去買呢?

回覆 circlebb716 的帖子

1日2粒

回覆 szeching 的帖子

http://www.hicare.hk/contact.php

尖沙咀店
荃灣店

‹ 上一主題|下一主題