用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 手機版查看提醒異常跳出
go

手機版查看提醒異常跳出

請問為何我由上星期開始,手機版就未能看查看提醒,只要一按手機就會出現異常字句及自行跳出 ?
請幫忙跟進。謝謝。

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

洋蔥頭媽咪 發表於 16-7-11 23:28
請問為何我由上星期開始,手機版就未能看查看提醒,只要一按手機就會出現異常字句及自行跳出 ?
請幫忙跟進 ...
您好,請問是否所有回覆/引用提醒,點按後都會發生程序異常問題?

是次國務專員發出的引用內容,您可以正常開啟嗎?

引用:Quote:洋蔥頭媽咪+發表於+16-7-11+23:28+請

原帖由 國務專員 於 16-07-14 發表
您好,請問是否所有回覆/引用提醒,點按後都會發生程序異常問題?

是次國務專員發出的引用內容,您可以正 ...
你好,完全開唔倒,只要一按就會自動彈出。
麻煩晒

回覆:手機版查看提醒異常跳出

只係查看提醒

回覆:手機版查看提醒異常跳出

直至今天仍然是跳出

超級版主

洋蔥頭媽咪 發表於 16-7-16 11:06
直至今天仍然是跳出
妳試吓去手機SETTING入面將EK APP 緩存/快取 清除,睇吓會唔會正常番,如果唔得,可能妳個ACC提醒有問題都唔定,咁就要搵技術員檢查喇。

召藥師 發表於 16-7-19 12:09
妳試吓去手機SETTING入面將EK APP 緩存/快取 清除,睇吓會唔會正常番,如果唔得,可能妳個ACC提醒有問題都 ...
已回復正常 ,謝謝