用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 2016-2017年度統一派位回顧
樓主: hkpapa852
go

2016-2017年度統一派位回顧  

89區乙一靈糧同雨川都有人唔入,乙二入莊啓程

hkpapa852  thx!  發表於 16-6-8 09:10

89網 乙6入純陽

16網有更新資料

16網今年都好難玩.....
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 16-6-8 16:06
16網有更新資料

Where you see that B2 can't get a place of BPCS in Net 48?

hkpapa852  Someone PM the info to me  發表於 16-6-8 16:19
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

回覆:2016-2017年度統一派位回顧

謝謝!

引用:+本帖最後由+hkpapa852+於+16-6-8+16:05+編

原帖由 hkpapa852 於 16-06-06 發表

2016-2017年度統一派位結果出咗, 有人歡喜有人愁.
Hi唔該哂先,新手,所以睇唔明td=448哩d係點解⬇️thx~

[td=448]藍循,油基法,平兆,德兆
[td=42]乙2 [td=175]
[td=219]秀明,聖安當 [td=448]秀明,牛基顯,46網柏德

引用:16網有更新資料16網今年都好難玩.....

原帖由 hkpapa852 於 16-06-08 發表
16網有更新資料

我都想知16網資料,兩年後到我。謝謝!

48網有人乙2入柏德

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3274595&extra=page%3D4

呢位會員收集既資料, 充滿予盾, 我都有問過佢點解唔查証, 佢話自己覺得正常, 咁係咪值得信呢?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 16-6-10 09:45

呢位會員收集既資料, 充滿予盾, 我都有問過佢點解唔查証, 佢話自己覺得正常, 咁係咪值得信呢?

Agree... but for the BPCS's case, as we didn't see any failure claim on B1, B2 entry is
still accetable.

奥脫福 發表於 16-6-10 10:04
Agree... but for the BPCS's case, as we didn't see any failure claim on B1, B2 entry is
still acce ...
柏德有人入乙1乙2都正常,  我收到有人提供資料話乙2入唔到柏德其實我都覺合理, 畢竟柏德俾48網既位唔多, 而且今年似乎唔少人都保守咗 (秀明都話乙2入唔到?!) .....

88網乙一迦密有入有唔入, 乙一陳元喜知有幾個都唔入

hkpapa852  thx!  發表於 16-6-10 10:36

回覆:karee 的帖子

16網 乙一舊基
乙二 愛官
乙三崇真

最後派尾二寶校

michelle1222 發表於 16-6-10 11:54
16網 乙一舊基
乙二 愛官
乙三崇真
謝謝你的資料!

16網乙2愛官乙3崇真都無行了!

71區,有人乙3入劉皇發,佢乙1:胡少渠 乙2:鄧兆堅

hkpapa852  Thx!  發表於 16-6-21 06:48

hkpapa852 發表於 16-6-6 18:41
謝謝各位,要花時間整理吓
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3275106&extra=page%3D1&page=4

乙五入聖嘉祿, 第62# and 65# post

hkpapa852  thx!  發表於 16-6-21 13:07

更新咗部份, 近排無乜資料了!

醒目開學勳章 王國長老

DELETED

引用:16網+乙一舊基 乙二+愛官 乙三崇真 最後派

原帖由 michelle1222 於 16-06-10 發表
16網 乙一舊基
乙二 愛官
乙三崇真
係咪真架!愛官/崇真擺二、三志願都好正常呀。

引用:Quote:原帖由+michelle1222+於+16-06-10+發

原帖由 long107 於 16-06-21 發表
係咪真架!愛官/崇真擺二、三志願都好正常呀。
梗係真啦