用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 馬鞍山Babington education
樓主: Marcus_mum
go

馬鞍山Babington education [複製鏈接]

回覆:Marcus_mum 的帖子

我知道未必一定可以指定老師!

(因為之前我有試過提出想跟某個老師,但最後因課程、時間分配問題⋯⋯我沒有得跟回之前的老師)。

但新老師都好好,我仔仔一樣咁鍾意。

正如你講得啱,最緊要小朋友喜歡,如果唔係,點指頭痛,直情影響學習。

回覆:yauyaumammy 的帖子

拼音坊間有好多種, 就係用左3個月時間試左出面其中一家中心, 但仲係A-Z, 初班, 但自問自己囡囡基本的26個字母音都無問題, 之後去BABINGTON ASSESSMENT, 佢地ASSESSMENT都好全面, 唔係只係讀a - z, 仲有好多樣野, briefing時, 講解得好清楚, 原來囡囡可以讀到RWI的F3了, 同埋RWI係OXFORD的, 係貴一點, 但有系統好多, 所以我都讀左呢個暑假的RWI

引用:拼音坊間有好多種,+就係用左3個月時間試左

回覆:馬鞍山Babington education

唔好意思,有冇媽媽知道佢地 TKO 個 centre 得唔得? RWI 係一星期一堂嗎?

請問有無家長join 左 石門Center ?OK 嗎?
Thank you so much !

引用:請問有無家長join+左+石門Center+?OK+嗎?

原帖由 sysy474 於 16-08-25 發表
請問有無家長join 左 石門Center ?OK 嗎?
Thank you so much !
我都在考慮石門center...

‹ 上一主題|下一主題