用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 介紹可以同外國人交流的地方?
樓主: 香香
go

介紹可以同外國人交流的地方? [複製鏈接]

回覆:3excellent 的帖子

我都話咗您先去加士居道曲棍球總會親自了解一下邊類人玩曲棍球係大多數啦。如果我係南亞或其他國藉嘅人可以用流利中文同閣下溝通都值得令人佩服啦。希望閣下嘅子女唔會label別人及種族歧視。

另一個免費會話對象是哪些國際學校的學生。啲鬼仔鬼妹多數唔抗拒同本地學生傾偈交流,傾熟左仲可以參與佢哋的活動,加入佢哋的圈子,咁就
直接啲直情去國際學校讀就更
多鬼出現的地方不一定啲鬼要招呼你;尖咀赫德道中環老蘭夜晚夠多鬼啦,你試下貿貿然走埋去講啲唔啦更嘢,睇下會有咩結果
大家啱咀型就會有偈傾,否則.......
仲有就係請個英文得的賓(印)妹,咁就日日都有人陪會話啦

Yanamami 發表於 16-5-30 21:31
鬼仔傳教士……摩门教?唔好啦啩~
More than that - Jehovah Witness ..... etc.
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

回覆:香香 的帖子

u can try hku cse program!

引用:u+can+try+hku+cse+program! +

回覆:香香 的帖子

not sure, you can search hku cse.

‹ 上一主題|下一主題