用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford Path用家揮手區
樓主: jilmama
go

Oxford Path用家揮手區

ausiu1230 發表於 16-9-16 20:04
而家已冇smart pad了,剛於上月買了full set

買左幾多錢?

今日終於買左full set  

Nerakbb 發表於 16-11-29 14:55
今日終於買左full set
我個agent add咗我地入group方便問問題同會幫手報名參加活動,幾好!

有咩活動???
我係新手買回來用,可以教我點用嗎~????????

som 發表於 16-12-1 12:01
有咩活動???
我係新手買回來用,可以教我點用嗎~????????
有活動時會send email俾你架你都可以上網頁嘅會員專區睇

Nerakbb 發表於 16-11-9 11:46
買左幾多錢?

我都想知幾錢&有咩送. Thx.

jilmama 發表於 16-11-29 20:08
我個agent add咗我地入group方便問問題同會幫手報名參加活動,幾好!

請問你個agent 好吾好?我有興趣買half set

juliaduckduck 發表於 16-12-13 17:26
請問你個agent 好吾好?我有興趣買half set
佢會有wtapp谷話俾我地聽黎緊有咩活動,同埋會幫手報名。同埋你喺谷問佢野都方便。我覺得佢ok呀

jilmama 發表於 16-12-13 17:41
佢會有wtapp谷話俾我地聽黎緊有咩活動,同埋會幫手報名。同埋你喺谷問佢野都方便。我覺得佢ok呀 ...

可以pm我agent contact嗎?

jilmama 發表於 16-12-13 17:41
佢會有wtapp谷話俾我地聽黎緊有咩活動,同埋會幫手報名。同埋你喺谷問佢野都方便。我覺得佢ok呀 ...

Or我可以join你地whatsapp group ga?

juliaduckduck 發表於 16-12-13 17:43
Or我可以join你地whatsapp group ga?
或者你pm我 你嘅電話,我要問問佢ok or not

hi, i am the user too

我的小朋友由兩歲開始用了三年,已全部學會,學得很好,到現在有時還會拿書出來看。想學得好,父母一定要俾D時間,培養小朋友有閱讀的習慣是很重要的。

已全部學會是全套?  ?? 你是否 購買全套連phonics:?

回覆樓主:

我都有用, 由歲半开始, 英語口音好好, 去到5歲开始少用, 因為有其他图書睇。OP 好用, 部平板我就小用。

請問介唔介意分享下half set有什麼?我兩個小朋友,4.5歳和2歲,唔知half set岩唔岩用

estherevalam 發表於 17-4-28 00:00
請問介唔介意分享下half set有什麼?我兩個小朋友,4.5歳和2歲,唔知half set岩唔岩用
...
Full set係包埋1歲以下果啲,例如有布書。所以你買half set夠架啦。書之外,有A-Z大階&細階卡,仲有大量嘅真實圖片嘅flash card, 有句子嘅卡(約A4 size), 有故事人物手偶,有finger puppets, 有posters, 有隻唱歌同識郁嘅公仔,有DVD/cd, 同紙卡嘅手偶stage. 唔知有冇漏,有錯請改。

謝謝你!請問你知唔知而家半set around 幾銀?

estherevalam 發表於 17-5-10 14:20
我唔知呀,不過你可以問我Agent, 佢好有效率好快會覆你

estherevalam 發表於 17-5-10 14:20

Plz pm me