用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 x 新訂雜誌
go

x 新訂雜誌

十月份訂了十本原價過期小小科學家,當時話可以一次性快遞到屋企,四至六星期收到。到第七個星期,我打電話問點解仲沒收到雜誌,得到的答覆係寄佐一本但房號寫錯,讓我自己攞返,當時我即刻拒絕哩個唔合理的安排。好了,重新寄,上星期收到兩本,但收件人姓名又係錯,打返回同職員講改返,其間唔意思都冇,真係唔憂做啊?咩態度啊? 

回覆:ly083 的帖子

had some prob, just pm you.

回覆 ly083 的帖子

以前都同他們訂過一次,當有查詢时職員態度麻麻,怕怕

引用:回覆+ly083+的帖子 以前都同他們訂過一次

原帖由 kiupuimum 於 16-01-04 發表

以前都同他們訂過一次,當有查詢时職員態度麻麻,怕怕
係,真係好差,應承佐12月中寄過來,到而家都沒收到, 冇下次啦!

訂過一次,以後唔會幫襯。態度差之如,寄d舊書來,仲好多塵。

回覆:minecraftbb 的帖子

係,我都係,雖然本書係唔錯,但代理商真係好差, 冇下次啦!

引用:十月份訂了十本原價過期小小科學家,當時話

原帖由 ly083 於 15-12-14 發表
十月份訂了十本原價過期小小科學家,當時話可以一次性快遞到屋企,四至六星期收到。到第七個星期,我打電話 ...
真係過份到啊,沒見過代理商係禁,應承佐12
月中寄過來,到而家都沒收到。頭先又話1月尾寄總之有得拖就拖,我話唔要書了,入返數俾我啦!姓溫嗰女人話一星期內入數, 睇下啦,如果再唔入數就去消委會投訴。真係激氣!

有無投訴過消委會?我之前投訴過佢先覆我。以後一定不會再幫襯

引用:有無投訴過消委會?我之前投訴過佢先覆我。

原帖由 minecraftbb 於 16-01-26 發表
有無投訴過消委會?我之前投訴過佢先覆我。以後一定不會再幫襯
我仲沒投訴,前幾日我話入返數卑我,唔要書了,費事勞氣,點知過佐兩日就收到五本,仲有一本沒收到。沒見過代理商係咁,我都話唔會有下次。

我都有你地嘅問題, 以后吾會再買

甘講我都驚驚

引用:回覆+ly083+的帖子 甘講我都驚驚

原帖由 Bing_BB 於 16-02-04 發表

甘講我都驚驚
我今日催咗佢好耐終於收到啲書,叫佢寄去屋企點知又係寄咗去公司。前後send 左幾個email 比佢,打電話打左十九幾次,佢都仲要錯,果個女人冇得救,應該有老人癡呆症。

引用:十月份訂了十本原價過期小小科學家,當時話

原帖由 ly083 於 15-12-14 發表
十月份訂了十本原價過期小小科學家,當時話可以一次性快遞到屋企,四至六星期收到。到第七個星期,我打電話 ...
係呀!佢俾少左書我,佢竟然叫我去三聯自己攞,我睬佢都傻,我話你要寄去我公司,否則我要退錢。

引用:係,我都係,雖然本書係唔錯,但代理商真係

原帖由 ly083 於 16-01-07 發表
係,我都係,雖然本書係唔錯,但代理商真係好差, 冇下次啦!
有另外一間代理架,下次可以唔使幫襯佢

引用:Quote:原帖由+ly083+於+16-01-07+發表係,

原帖由 lukeskywalker 於 16-05-07 發表
有另外一間代理架,下次可以唔使幫襯佢
請問仲有邊間代理?小朋友好中意本書,唔該曬!