用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 港同2016-2017申請, 2ND IN 收信
go

港同2016-2017申請, 2ND IN 收信 [複製鏈接]

好似版主在一個THREAD 回過, 話習慣上港同會在網上公報日前(9/17), 發信給獲得2ND IN 的朋友仔

有無人開始收到信?
   3    0    0    0

我睇上年個THREAD係同日收信i.e.9/18

回覆:retriever 的帖子

睇到你呢個post  心跳加速

jacky1666_hk 發表於 15-9-15 10:34
睇到你呢個post  心跳加速

me too

回覆 jacky1666_hk 的帖子

發既時候, 奇怪無人出POST 問... 因為時間已近啦...

平常心, 其實孩子入去, 做左什麼"傷天害理"既事都唔知架...

隨遇而安.

Hillkymama  "做左什麼"傷天害理"既事都唔知架." 好好笑!
我個仔咪唔唱歌唔做動作囉! 老師問佢, 佢仲串嘴咁話唔鐘意   發表於 15-9-17 11:09

回覆 retriever 的帖子

"做左什麼"傷天害理"既事都唔知架." 好好笑!

我個仔咪唱歌時唔做動作囉! 明明之前已經練咗.
老師問佢點解唔做, 佢仲串嘴咁話唔鐘意啲咁bb嘅歌!
我問佢: "咁老師點" 佢話: "無反應, 無表情喎..."
我: "老師有無笑過?" 佢: "無...! (過咗一陣...) 呀有,問果時有笑, 我答之後無."
我: "咁你點?" 佢: "扮可愛笑望住佢."

回覆 Hillkymama 的帖子

我個仔最初話無玩遊戲?! 又話比旁邊小朋友"差" 頸...

佢IN 幾間出來講野無句真架... 平常心啦..

Hillkymama  個小朋友都幾曳喎, 你個仔無事呀嗎?  發表於 15-9-17 14:34

真天已經是原定的發佈時間(17/9)

收信有"首發" 未?

回覆:retriever 的帖子

唔係18號咩??

醒目開學勳章 王國長老

9月18通知呀
http://www.hkugaps.edu.hk/zh_hk/notice/synopsis.html?#apply
今日無信, 咁即係聽日至有了, 同步啦

回覆 Charlotte_mom 的帖子

通告應該改過.
剛招生時我留低了學校的通告, 當時是定9/17 公告, 現在是改了9/18...

是否有網上公佈?

幾次面試的經驗, 網上公佈都比約定日來得早...

回覆:港同2016-2017申請, 2ND IN 收信

10am 先網上公怖

出左results la

個website down 左....load唔到啦

Aguchu 發表於 15-9-18 09:59
個website down 左....load唔到啦
你試吓呢條link:
HKUGA Primary School - http://www2.hkugaps.edu.hk/p1admission/1st_round/

‹ 上一主題|下一主題