用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 葵青區中學校服商
go

葵青區中學校服商 [複製鏈接]

請問除咗維多利亞校服商之㚈,葵青區的中學有冇其他校服商選擇呢?(我仔是白恤衫+灰色褲)
請家長指教

王家爸爸  係上環分店買過,我估其他分店應該一樣。  發表於 15-8-19 16:09
王家爸爸  維多利亞啲校服比較平,但係品質一般。  發表於 15-8-19 16:07
   1    0    0    0

回覆 humbertcarol 的帖子

我覺得維多利亞的質料唔好,我想轉過第二間,有冇家長可以介紹別間校服公司?註:我仔中學是葵靑區

荃灣區有冇其他校服商呀?請教各位家長

醒目開學勳章 王國長老

humbertcarol 發表於 15-8-20 12:32

荃灣區有冇其他校服商呀?請教各位家長

普通男仔既白裇衫同西褲去鱟地坊度搵, 或者去福來邨永泰樓地下有間鋪都有賣校服 (無校徽) 既.

無左新中聯之後要搵校服, 特別係冬季校服難左好多.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 miriam 的帖子

唔該曬,我真係唔知鱟地坊有白恤衫賣,多謝資料

黃巴士  鱟地坊中間果行, 白恤衫BRAND NAME : VIVID質地好D, 白淨D.  發表於 15-8-26 13:16
黃巴士  鱟地坊$125  發表於 15-8-26 13:13
黃巴士  灰色夏天長褲$125.  發表於 15-8-26 13:12

醒目開學勳章 王國長老

humbertcarol 發表於 15-8-20 21:37
回覆 miriam 的帖子

唔該曬,我真係唔知鱟地坊有白恤衫賣,多謝資料

華南校服公司

天德百貨公司荃灣區    許先生              2490 4295                                     
香港新界荃灣福來邨永泰樓7號地下(荃灣官立中學對面)            

順成校服   
地址: 新界葵涌葵富路7-11號 葵涌廣場 3 樓 3002 室
電話: 26190382

卓麗校服

香港新界荃灣青山公路 98 號荃昌中心昌寧商場 2 樓 11 號舖 (港鐵荃灣站B2出口)            
營業時間:星期一至六 上午十時三十分至下午六時 (午膳時間為下午一時至二時)            
電話:2411 5632

黃巴士    發表於 15-8-26 13:11
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

搭車經過青衣南橋, 工廠區有張BANNER, 心怡校服8折.....
唔知用料同手工O5OK呢??

黃巴士  痳痳地  發表於 15-8-26 13:13

‹ 上一主題|下一主題