用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 APA audition 2015
樓主: 熊貓BB
go

APA audition 2015

回覆 yukyukma 的帖子

謝謝!

回覆 chiumama 的帖子

謝謝!祝願各小朋友繼續享受音樂!

回覆:yukyukma 的帖子

Yes, 現在只是開始,大家一起努力!

妹妹的violin beginner on waiting list, 希望遲少少也會有好消息...雖然我明白憑唱歌入violin的機會不大。

引用:Yes,+現在只是開始,大家一起努力! 妹妹

原帖由 熊貓BB 於 15-07-29 發表
Yes, 現在只是開始,大家一起努力!

妹妹的violin beginner on waiting list, 希望遲少少也會有好消息... ...
都好叻啦,近年好少聽到唱歌入

引用:請問Musicianship讀到幾歳?有幫助嗎?

yukyukma 發表於 15-7-28 19:46
回覆 chiumama 的帖子

今日終於收到期待已久的信!好開心啊!Pre junior Piano!
恭喜!

回覆:APA audition 2015

朋友上星期收到waiting email,今日卻收到註冊提示email。

回覆:786 的帖子

佢就好啦!可能wait到!打去問清楚...

妹妹上週也收waiting list email, 獲取錄的6/8已交學費,但妹妹仍未消息...😔

引用:佢就好啦!可能wait到!打去問清楚... 妹

原帖由 熊貓BB 於 15-08-12 發表
佢就好啦!可能wait到!打去問清楚...

妹妹上週也收waiting list email, 獲取錄的6/8已交學費,但妹妹仍未 ...
請問要帶甚麼去註冊?個註冊提示email話等佢等到星期5。佢咩都唔知,諗著聽日踩上去問同埋做埋佢。

主要是交學費(準備cheque,唔記得現金得唔得,寄回acceptance slip, 填好個人資料表格和學生証貼相,再交多一張相。你朋友可以明早打電話去admission office問清楚先。

引用:主要是交學費(準備cheque,唔記得現金得唔

原帖由 熊貓BB 於 15-08-12 發表
主要是交學費(準備cheque,唔記得現金得唔得,寄回acceptance slip, 填好個人資料表格和學生証貼相,再交多 ...
謝謝,那他要找相片了

他查了,是前日由waiting轉成offer

Congrats!! 希望妹妹遲d也有好消息...

引用:Congrats!!+希望妹妹遲d也有好消息... +

原帖由 熊貓BB 於 15-08-13 發表
Congrats!! 希望妹妹遲d也有好消息...
一定

祝願各位能夠跟著自己心儀的老師!
獨樂樂 - 自己聽音樂
眾樂樂 - 大家都快樂
三思而行、百折不回
日誌:https://www.edu-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=90923

//www.edu-kingdom.com/?fromuser=bebebe12345

朋友想問下,信中話交學費可以用中銀信用卡網上交,想用信用卡交。萬幾蚊好融,儲d分都好。有分儲嗎?請問可行嗎?謝謝。

不知道,但我也叫家姐替我用中銀visa交(我沒有但我會申請.. 😁),一般學費是有積分的,試下無妨,反正其他一定冇。

Btw, 你朋友是甚麼course?

回覆:bebebe12345 的帖子

謝謝uncle,可以跟番原本的老師,亦是我希望的。😊

引用: 朋友想問下,信中話交學費可以用中銀信用

原帖由 786 於 15-08-18 發表
朋友想問下,信中話交學費可以用中銀信用卡網上交,想用信用卡交。萬幾蚊好融,儲d分都 ...
得!