用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖安多尼學校 net11:甲一/乙一:中尼
樓主: Josephsit
go

net11:甲一/乙一:中尼 [複製鏈接]

Josephsit 發表於 15-3-10 15:15
Wah YAN!

20分St. Peter vs 20分wah YAN
20分要搏其實應該搏St Joseph....起碼位多D, 而且St Joseph多年嚟自行都無超收, 但WY就, 每年唔係華上就係華下超收, 估錯咗就機會大降
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:Josephsit+發表於+15-3-10+15:15+Wah

原帖由 hkpapa852 於 15-03-10 發表
20分要搏其實應該搏St Joseph....起碼位多D, 而且St Joseph多年嚟自行都無超收, 但WY就, 每年唔係華上就係 ...
St.joseph  當年8班,父親世襲有8班,兄長8班,宜家5班,估計世襲勁多,男校一般不超額,WY 由頭到尾4班,情況比WY樂觀,其次自由選上午/下午,家長偏好上午,下午易入,特別有一班是哥哥在校必收生(或25分)唔使怕難入;再者3年後全日制,以前有人覺得3年am.3年pm無所謂的,也會選am. 。從上年度看,a.m 首次超額,而且超好多,點知今年Am pm 都唔超,無左優勢!黑仔。唔中

引用:Quote:moviemovie+發表於+15-3-10+11:54+神

原帖由 johnnywalker 於 15-03-10 發表
樓主應該係仔仔,即係唔會頭兩間了
Yup

‹ 上一主題|下一主題