用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 九龍塘小學面試!地鐵邊個出口近D?
go

九龍塘小學面試!地鐵邊個出口近D?

如題!

回覆:CARMA 的帖子

旺角東站新世紀廣場行過去十分鐘之內

回覆 ha8mo 的帖子

如果有時好近,D的士佬吾like架,你吾好諗住比幾條野佢,佢好合皮,遠既我一定搭的士,不過睇吓邊個站落好D!D學校年年加價,冇計!Thanks!

CARMA 發表於 15-1-3 13:47

如果有時好近,D的士佬吾like架,你吾好諗住比幾條野佢,佢好合皮,遠既我一定搭的士, ...
一次半次,梗係直接係屋企樓下坐的士過去啦!收咗你無校車先諗點行過去。再唔係你咪自己先做一次「實地考察」囉!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆 hkpapa852 的帖子

好吖!吾該曬!

回覆:九龍塘小學面試!地鐵邊個出口近D?

考完老公車接!吾洗煩!

CARMA 發表於 15-1-3 13:47

如果有時好近,D的士佬吾like架,你吾好諗住比幾條野佢,佢好合皮,遠既我一定搭的士, ...
溫柔地同c機叔叔講咁你e+去唔去呢就得ga la

回覆:MrBeast 的帖子

想更正一下,你哋所講嘅應該係九龍塘學校,唔係九龍塘小學。學校名千萬唔好叫錯呀!利申:我女兒已在此校畢業了。

回覆:CARMA 的帖子

請問是否int 2016-17年度?

Yanamami  15-16年度  發表於 15-1-15 19:18