用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 回覆但睇唔到
go

回覆但睇唔到

回覆後睇唔到自己post, 但出番去又睇到話自己有post到,點解?

回覆 pandaforever 的帖子

你可唔可以post 多次?  我都期待緊你個reply.

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

各位國民,日前教育王國主頁確曾受到惡意攻擊,技術部當日已修復問題,並確保國民帳戶資料安全。惟受到攻擊及修復期間,系統或發生間歇性不穩定的情況,討論區的帖子及私人訊息發表或受影響而發生部份資料拋失的情況。不便之處,敬請原諒!

引用:各位國民,日前教育王國主頁確曾受到惡意攻

原帖由 國務專員 於 14-12-10 發表
各位國民,日前教育王國主頁確曾受到惡意攻擊,技術部當日已修復問題,並確保國民帳戶資料安全。惟受到攻擊 ...
點解好似得我reply 完睇唔番個貼嘅? 同一個thread 人哋reply 到但我reply 完冇咗我嘅reply?

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

pandaforever 發表於 14-12-18 10:22
點解好似得我reply 完睇唔番個貼嘅? 同一個thread 人哋reply 到但我reply 完冇咗我嘅reply?

...
請問您曾在哪個主題回覆過而過後都找不到有關回應呢?

引用:Quote:pandaforever+發表於+14-12-18+10:22

原帖由 國務專員 於 14-12-18 發表
請問您曾在哪個主題回覆過而過後都找不到有關回應呢?
國際學校KCIS,琴晚reply 咗兩次都睇唔番我自己嘅reply