用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 迦南九龍塘PN 上根德園K1
go

迦南九龍塘PN 上根德園K1 [複製鏈接]

請問有無媽媽係呢個情況?仔仔有迦南offer 因為目標係根德園 想睇下適唔適合,因為仔仔性格靜,先多謝各媽媽爸爸分享!

0    0    0    0

引用:請問有無媽媽係呢個情況?仔仔有迦南offer+

原帖由 CeciliaTang 於 14-11-23 發表
請問有無媽媽係呢個情況?仔仔有迦南offer 因為目標係根德園 想睇下適唔適合,因為仔仔性格靜,先多謝各媽 ...
You got kv offer?

kv for sure

kv hv offer already?

回覆:迦南九龍塘PN 上根德園K1

唔係,樓主話上,即函接今年讀pN下年考KV

回覆:迦南九龍塘PN 上根德園K1

我個囡讀緊迦南pn, 收到kv am offer 吖

my son is studying Cannan, now got kv and ms offers

回覆:呈子 的帖子

咁用家覺得迦南pn 好唔好呀?小朋友自理可以嗎?語言能力可以嗎? 感謝分享!

引用:my+son+is+studying+Cannan,+now+got+kv+an

原帖由 呈子 於 14-12-13 發表
my son is studying Cannan, now got kv and ms offers
May I know what "Ms" stand for?

引用:Quote:原帖由+呈子+於+14-12-13+發表my+son

原帖由 CeciliaTang 於 14-12-17 發表
May I know what "Ms" stand for?
民生

回覆 呈子 的帖子

2年前,我女又是有kv 及民生 offer,因為kv的名氣,最後選了kv,經歷了小一面試,所有神校reject,雖然最後有3個offer,但都不覺得比民生好,現在有點後悔當時放棄民生

回覆 evilmei 的帖子

Hello, me too.My daughter is studying at Cannan PN AM. How about you?
We are the same.

回覆:chiyalin 的帖子

haha.. same!  my girl is yellow grp!

回覆 CeciliaTang 的帖子

我覺得迦南好好,實在好值得讀。我有時候再慢慢分享下啦!

hkyclui 發表於 14-12-18 18:14
回覆 呈子 的帖子

2年前,我女又是有kv 及民生 offer,因為kv的名氣,最後選了kv,經歷了小一面試,所有神 ...

Really? 我巳give up MS, TT, TL(仔), RHS, 現只考慮KV vs 高主教

我best friend 仔仔MS已到四年級,我並不覺MS特別好
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。
‹ 上一主題|下一主題