用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問考小一會睇k1成績表嗎
go

請問考小一會睇k1成績表嗎 [複製鏈接]

1    0    0    0

會.....有學校要求連續兩年成績表副本(即k1 & k2),其次有些是要求最近一年成績表(即k1 下學期& k2上學期)

回覆:請問考小一會睇k1成績表嗎

其實而家有乜嘢kg 有成績表架? kv, sc, lh ?? 學卷kg 得嗰啲一大叠嘅評估報告架咋??? 見識少,有無人教下,謝

多數要求k2成績表副本

好似係比 K 2 成績多,無乜學校睇 K1

面試表現為主

我舊年只交過k2成績表,有些不收k2 Term 1成績表。

引用:其實而家有乜嘢kg+有成績表架?+kv,+sc,+lh

原帖由 sissysze 於 14-08-24 發表
其實而家有乜嘢kg 有成績表架? kv, sc, lh ?? 學卷kg 得嗰啲一大叠嘅評估報告架咋??? 見識少,有無人 ...
評估報告即是成績表。

引用:其實而家有乜嘢kg+有成績表架?+kv,+sc,+lh

其實而家有乜嘢kg 有成績表架? kv, sc, lh ?? 學卷kg 得嗰啲一大叠嘅評估報告架咋??? 見識少,有無人 ...
評估報告即是成績表。

其實小朋友臨場表現真係最緊要

其實最重要係面試表現

引用:Quote:原帖由+sissysze+於+14-08-24+發表其

原帖由 marwai_1030 於 14-08-24 發表
評估報告即是成績表。
點同呀,成績表係有中,英,數,常成績分A, B, C, grade, 評估報告只係寫你大小肌肉如何,同同學相處如何...., 2樣嘢嚟架...

引用:Quote:原帖由+marwai_1030+於+14-08-24+發

點同呀,成績表係有中,英,數,常成績分A, B, C, grade, 評估報告只係寫你大小肌肉如何,同同學相處如何.. ...
我女兒學校份評估報告除咗你所講之外,有埋語文類別情況,無分ABC grade,老師因應小朋友進展可以選擇已經掌握,未能掌握等等。呢張等如成績表喇。

‹ 上一主題|下一主題