用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人參加abc pathway 內abc 劍橋英語有用嗎? ...
go

有冇人參加abc pathway 內abc 劍橋英語有用嗎? [複製鏈接]

心大心細

3    0    0    0

同問

回覆:cow1230 的帖子

你是否問它的cambridge course? 我女讀了2年,有用的,佢由認字,慢慢進入睇句子,再睇文章及串字,再學文法及寫句子。 佢按小朋友程度分班,每個level 有中期及final assessment, 如果發現小朋友能ok, 可以跳班,唔會夾硬每留小朋友係唔啱程度嘅班。 希望幫到你

回覆:有冇人參加abc pathway 內abc 劍橋英語有用嗎?

我小朋友讀左1年半,而家讀緊level 2,有3本課本,無須回家做功課,見到佢英文有進步,上堂好開心,會繼續讀落去。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:luv_KiuBB 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

回覆:有冇人參加abc pathway 內abc 劍橋英語有用嗎?

请问这是每周上一次的课,还是每天上的课?

引用:请问这是每周上一次的课,还是每天上的课?

原帖由 celinemummy 於 14-08-26 發表
请问这是每周上一次的课,还是每天上的课?
劍橋每星期一次,ilearn 課程每星期三或五日,另有其他課程,全部唔一樣。

how much?

$375 / 堂 for 劍橋
$435 / 堂 for RWI

引用:how+much?

原帖由 faifaiki 於 14-08-28 發表
how much?
ilearn $3xxx up

‹ 上一主題|下一主題