用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 真道出咗信second in 啦,快快收信啦!
樓主: bessietungtung
go

真道出咗信second in 啦,快快收信啦!

無信.......

我都收到了..

回覆:MINNIE28 的帖子

今日收到?我昨日仍未收到!希望有信啦!

回覆:真道出咗信second in 啦,快快收信啦!

收到了

choc_choc 發表於 14-8-5 14:30
其實我想問2nd interview schedule 有無特別編排?  因為我小朋友1st in 係第一日最早個slot, 2nd in 就14/8 ...
一定要自己同自己講, 係random安排, 不分先後, 我個小朋友好叻, 入到2nd in, 不斷咁同自己講, 我個小朋友好叻, 我個小朋友好叻, 我個小朋友好叻, 我個小朋友好叻.......其他不能證實既事唔好理, 依家要搞好個2nd in。

sweeticandy    發表於 14-8-8 17:48
wkjenny    發表於 14-8-5 15:14

引用:Quote:choc_choc+發表於+14-8-5+14:30+其實

原帖由 little_yolky 於 14-08-05 發表
一定要自己同自己講, 係random安排, 不分先後, 我個小朋友好叻, 入到2nd in, 不斷咁同自己講, 我個小朋友好 ...

little_yolky 發表於 14-8-5 15:06
一定要自己同自己講, 係random安排, 不分先後, 我個小朋友好叻, 入到2nd in, 不斷咁同自己講, 我個小朋友好 …
其實入得第一輪2nd in已經係最好嗰批,唔好太緊張,take it easy,等小朋友輕鬆面對面試啦﹗ 

引用:Quote:little_yolky+發表於+14-8-5+15:06+

原帖由 littlefaith 於 14-08-05 發表
其實入得第一輪2nd in已經係最好嗰批,唔好太緊張,take it easy,等小朋友輕鬆面對面試啦﹗  ...

choc_choc 發表於 14-8-5 15:28
話雖如此,報得嘅都係想有offer。
係囉。其實真道比家姐果間更適合妹妹, 仲要見到有校車, 只係中學都係直資, 要交學費, 無得提早退休咁講啫。為咗阿女捱多五年, 都值既。所以, 我要努力!

請問係咪有人今日都收到信?thx

回覆:little_yolky 的帖子

good!!!!!!!

:-D :-o :hammer:

我今日收到信

我都收到信12/8in ,大家知吾知考D乜?

請問大家知唔知2 in 可唔可以交portfoilo ?

引用:請問大家知唔知2+in+可唔可以交portfoilo+?

原帖由 GGsam 於 14-08-06 發表
請問大家知唔知2 in 可唔可以交portfoilo ?
我們今日interview 中有交! 老師們會收!
我們一家都好鐘情於真道

引用:Quote:原帖由+GGsam+於+14-08-06+發表請問

我都係今日.IN, 都有交.PORTFOLIO...不過好.HEA 做.. 只係.D 生活相...

sweeticandy 發表於 14-8-11 18:25
我都係今日.IN, 都有交.PORTFOLIO...不過好.HEA 做.. 只係.D 生活相...
請問係咪開始interview既時候交,定interview完臨走之前交? Thanks.