用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 深造進修 有無人想讀, 讀緊或讀過 mba可以俾意見我 ?? T^T ...
樓主: baby_kit
go

有無人想讀, 讀緊或讀過 mba可以俾意見我 ?? T^T [複製鏈接]

引用:Quote:大包大人+發表於+15-9-1+16:39+王家

原帖由 王家爸爸 於 15-09-01 發表
我當年在 Manchester、Warwick、INSEAD三間做選擇,亦在 Part Time 同 Full Time 之間做選擇。 去過 Manche ...
請問你讀part time是在香港嗎?
因為我另一擔心是他需要請很多假、我要留時間同我仔面試
我對agsm都幾有興趣、不過認受性會相對低嗎?
謝謝

王家爸爸  在香港,當年 MBS 係中環,好似近年搬左去希慎道。  發表於 15-9-1 17:31

大包大人 發表於 15-9-1 17:23
請問你讀part time是在香港嗎?
因為我另一擔心是他需要請很多假、我要留時間同我仔面試
我對agsm都幾有興 ...
對 AGSM 認識唔多,AGSM 既 FT 排名好似後過 MBS 好多。

引用:Quote:大包大人+發表於+15-9-1+17:23+請問

原帖由 王家爸爸 於 15-09-01 發表
對 AGSM 認識唔多,AGSM 既 FT 排名好似後過 MBS 好多。
好的
我都試下報mbs

MBA all about networking, not really about textbook. So make sure the network at whichever uni you are going is strong and somewhere you want to build your network.
‹ 上一主題|下一主題