用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 女英華、瑪莉諾、聖瑪莉自行位?
go

女英華、瑪莉諾、聖瑪莉自行位? [複製鏈接]

前二間是否大約五十,後者是否很少?另是否只有後者是家姐就讀中學,妹有分加?
   0    0    0    0

引用:前二間是否大約五十,後者是否很少?另是否

原帖由 celiaroyfamily 於 14-07-29 發表
前二間是否大約五十,後者是否很少?另是否只有後者是家姐就讀中學,妹有分加? ...
聖瑪利(14,中一),得11個自行位,唔記得有冇要填現行有冇姊妹就讀,但有問有冇介紹人,我寫咗我姑拉個囡,佢係大學二年級,我谂無分加?!

亞女話見到壁報版講今年收了24個外校中一新生

回覆:女英華、瑪莉諾、聖瑪莉自行位?

st mary 中學唔係6班每班40人 total 240 人 ? st mary 小而家小班 25 × 4, 加埋天神25 × 3, 唔係有65個位收外來生?

引用:st+mary+中學唔係6班每班40人+total+240+人

原帖由 sissysze 於 14-08-05 發表
st mary 中學唔係6班每班40人 total 240 人 ? st mary 小而家小班 25 × 4, 加埋天神25 × 3, 唔係有65 ...
SMCC中一六班216個位,扣起兩間小學7班約182人,另12個留班位,上年自行都係得11個位,甲乙部抽獎約11個位。收外來生只係2x個。

Yanamami  朋友女讀天神,話一級得7x人咋。   發表於 14-8-5 16:16
‹ 上一主題|下一主題