用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 English time教材好嗎?
go

English time教材好嗎?

我睇過晒Disney, oxford同English time三套教材,比較過後想買English time! 但係好似好少見有家長揀喱套教材,所以想問吓有冇人用緊?效果如何?

引用:我睇過晒Disney,+oxford同English+time三套

原帖由 Cherry1022 於 14-06-22 發表
我睇過晒Disney, oxford同English time三套教材,比較過後想買English time! 但係好似好少見有家長揀喱套教 ...
阿女有用。1歲多開始睇及聽,自己從中學習A-Z,colors,好細個已可以認得好多生字,5歳去考starters有15盾滿分,而家二年級都重好鍾意學英文。我覺得呢套English time有用!唯一缺點係support少,之前playgroup質素麻麻。我以前買三萬有找,而家好似貴咗好多

YY Mom :-D

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:我睇過晒Disney,+oxford同English+time三套

原帖由 Cherry1022 於 14-06-22 發表
我睇過晒Disney, oxford同English time三套教材,比較過後想買English time! 但係好似好少見有家長揀喱套教 ...
三套教材是什麼價錢?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:English time教材好嗎?

引用:我朋友上網買平好多(約1/3價錢),有興趣可

原帖由 mondaytsang 於 14-07-29 發表
我朋友上網買平好多(約1/3價錢),有興趣可幫你問下佢
請問如何上網買?thx

引用:Quote:原帖由+mondaytsang+於+14-07-29+發

我有full set !

我都有baby pack full set !因小孩買時已三歲,所以套baby pack好少用,好新正,有興趣可pm我whatsapp相片查看,謝謝!

我都有babypack及full set

回覆 ihappy18 的帖子

好唔好?我最近都有聽講解過,但係唔係好鐘意冇卡機,所以考慮中

英文歌幾好聽(emoji)其中有啲數學、百科好好睇,阿仔成日睇,由2歲至依家就嚟6歲