用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想小朋友大膽D, 有咩好介紹?
樓主: cindywin
go

想小朋友大膽D, 有咩好介紹? [複製鏈接]

drama and sports

回覆:cindywin 的帖子

大埔呢間唔錯, 可以報下暑期班, 我小朋友好鍾意果度個姐姐
http://www.triomusic.com.hk/#!others/cgwu

當你一開始諗應該比佢參加D咩興趣班/活動可能已經係錯
比多D時間佢落公園玩下已經好夠,最緊要同其他小朋友一齊玩

@chloeyiyilife reform 既小小演員課程,我個囡囡參加左後真系可以大膽表現到自己,佢本來無乜自信做任何事怕失敗,學校有活動需要小組比賽就會say no,同一去到其他d課外活動班就要好多時間黎適應,參加左小小演員課程後真係可以幫到佢增加自信同表達能力,仲可以同我一齊見證囡囡成果。真係好感動

回覆:MissLilywong 的帖子

朗誦比賽可試吓睿智語藝中心攪嘅比賽,他的宗旨是提供機會讓小朋友實踐。次次參加報到時已送貼紙、擦膠等小礼物,派獎盃比例多。小朋友好開心,依家  睿智盃幼兒朗誦  正接受報名,好似$190咋  www.kidspower.com.hk

回覆:想小朋友大膽D, 有咩好介紹?

試下鼓勵佢多d, 唔好成日話佢,等佢信心大d, 咪自己會大膽d囉!

‹ 上一主題|下一主題