用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

88網

各位jm...請比些意見,如大抽獎咁排...大機會派左去邊呢?謝謝
1---沙官
2---王賜豪
3---張煊昌

引用:各位jm...請比些意見,如大抽獎咁排...大機

原帖由 Bubi97 於 14-01-13 發表
各位jm...請比些意見,如大抽獎咁排...大機會派左去邊呢?謝謝
1---沙官
2---王賜豪
我都今年!我會排1.迦密2.張煊皇3.王賜豪!
以你及我排位第1一定是熱門!如第1唔中應第二我們是有機會的吧因它們都是次熱!希望有經驗jm俾些意見 thanks

回覆:88網

王賜豪係隆亨村, 隆亨有好多適齢兒童, 再加上係保良局, 所以放第二勉強有位, 第三一定冇

回覆:88網

Thx ar~~~煩死了

醒目開學勳章 貢獻勳章

樓主,我覺得你個排位OK,但如果隨機號好差,都有機會去到第4
所以你最好自選最壞打算响第4
恐龍家

醒目開學勳章 貢獻勳章

anlywan 發表於 14-1-14 08:34
我都今年!我會排1.迦密2.張煊皇3.王賜豪!
以你及我排位第1一定是熱門!如第1唔中應第二我們是有機會的吧 ...

以往年計,好似王熱門過張喎
你呢個應該唔係1就2
無乜機會去3
恐龍家

引用:Quote:anlywan+發表於+14-1-14+08:34+我都

原帖由 小曳人 於 14-01-14 發表
以往年計,好似王熱門過張喎
你呢個應該唔係1就2
無乜機會去3
唉!呢個網真唔識玩!真得1及2結果否則就叩門

回覆:小曳人 的帖子

唔該哂你丫

醒目開學勳章 貢獻勳章

剛剛睇到iantsang FB sharing,88網有幾間學校加咗班,包括美林(+1)、張煊昌(+1)、禧年(+2)同張煌偉(+2)
如果覺得張煊昌OK,應該第3都可以
恐龍家

小曳人 發表於 14-1-14 12:55
剛剛睇到iantsang FB sharing,88網有幾間學校加咗班,包括美林(+1)、張煊昌(+1)、禧年(+2)同張煌偉(+2)
如 ...

可惜呢幾間並不是區内大熱

小曳人  叫得大熱,d班都已經開盡啦!  發表於 14-1-14 15:57

jcsze 發表於 14-1-14 13:36
可惜呢幾間並不是區内大熱
大熱果幾間勁少位又難抽,無計

回覆:小曳人 的帖子

所以都好擔心!!!

另想問放沙官笫一定王賜豪第一機會大些呢???

美林,張煊昌及張煌偉呢三間小學...邊間學術,校風及派位比較好呢???

萬分感激你們的解答,謝謝!!!~~~

急急急請各位指教, 88網大抽獎這樣排行可以嗎?
1. 白普理(新翠村)
2.王賜豪
3.冼次雲
4. 沙官, 陳元喜, 張煊昌 ( 那間比教好些) 第四應放那間呢?
5. 沙官, 陳元喜, 張煊昌, 張煌偉 ( 那間比教好些)第五應放那間呢?
6.沙官, 陳元喜, 張煊昌,張煌偉 ( 那間比教好些)第六應放那間呢?

回覆 iscarlamm 的帖子

1. 白普理(新翠村), 沙官, 陳元喜 - 去年放第一都要抽, 不是必入

2.王賜豪, 冼次雲 - 去年放第二都入到, 放第三好難講

醒目開學勳章 貢獻勳章

Bubi97 發表於 14-1-15 22:46
所以都好擔心!!!

另想問放沙官笫一定王賜豪第一機會大些呢???

王賜豪應該放第一志願,一定入
沙官舊年估計,大約1/3機會
美林,張煊昌及張煌偉~~ 感覺上可能張煊昌好d,我無睇過統計架!

恐龍家

iscarlamm 發表於 14-1-16 09:33
急急急請各位指教, 88網大抽獎這樣排行可以嗎?
1. 白普理(新翠村)
2.王賜豪
第四放張煊昌,沙官同陳元喜唔放第一就要放最後或者唔填,王賜豪同冼次雲唔知第二三入唔入到,所以有機會抽第四
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

請指教迦密、沙官和陳元喜學術上(尤指英文)那間比較強?

小葵 發表於 14-1-16 14:13
請指教迦密、沙官和陳元喜學術上(尤指英文)那間比較強?
如果你小朋友名列前茅應該陳元喜好d,沙官同迦密會平均d

apr2012  請問你覺得白普理(新翠村)怎樣?  發表於 14-1-16 15:38
Learning to Read, Reading to Learn.

多謝你的解答!

apr2012  請問你覺得白普理(新翠村)怎樣?
呢間都好好,小朋友係斯斯文文坐定定會好適合,呢類小朋友有基督教背景可選擇白普理,冇就選擇沙官,唔係話佢地教學法好悶,而係佢地既教學對讀書成績好有效,不過要小朋友適合先好