用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

成功了 [複製鏈接]

小兒在第一階段15分入了王余,於2014年入讀,有無其他家長都係呀,入來交流下
感恩......
   0    0    0    0

引用:小兒在第一階段15分入了王余,於2014年入讀

原帖由 pongsum 於 13-12-12 發表
小兒在第一階段15分入了王余,於2014年入讀,有無其他家長都係呀,入來交流下
感恩......
...
我囡囡都係15分入了!

絕大部份成功的, 都是15分, 20分極少極少, 10分又不可能在自行成功

歡迎加入王余家潔的大家庭
有任何問題, 隨時提出, 我這個過氣家長, 盡所知回答

回覆 cap_rex 的帖子

你在那裡讀幼稚園??

回覆 BSCYL 的帖子

你好,

想請問你的小朋友在這校讀得開心嗎??

因為聽返來既意見有好有唔好,但幼稚園既校長就話好好。

好想知學校的學習情況

謝謝

阿仔與我, 在數年後的今天, 都意見一致, 如果再選一次小學, 都會義無反顧以王余為首志願.  當年自行落選, 甲一填王余, 空甲二,甲三, 乙一再填.  當年並不多人會這樣做, 我交表時, 收表的工作人員還以為我填漏, 提議我補回甲二,甲三.     同時亦已問妥叩門需知.  
阿仔今年中四, 舊年9月開放日, 阿仔返校探老師, 我以畢業生家長身份返校協助.   阿仔讀得是否開心, 不用多說.
你可放心, 王余絕對是一個好選擇.
你已是好好彩, 舊年已有若干1,1,1的家長, 要走叩門的艱苦路, 而且有的更要失望而回.   今年有部份網友將王余, 與馮晴, 黃永樹, 將天, 宣基, 將循並排為頂熱門,  一位難求
你想知有關那一方面的學習情況?  舉例說明, 我試回答.  或者請其他在校的家長幫忙回答.

回覆 BSCYL 的帖子

謝謝你

BSCYL  不用客氣, 歡迎提問  發表於 14-1-29 19:55
‹ 上一主題|下一主題