用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS ? ...
go

今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS ?

今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS ?

push for u

I wanna to know ar

回覆:今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS

我都想知,有冇25分都入唔到?

我識個三個25分全入。甲部都冇收突,有位比乙部分添。

回覆:lugano 的帖子

回覆:今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS ?

I wanna to know too

回覆 fanhl0416 的帖子

He must be super lucky!  Great job.

引用:我識個三個25分全入。甲部都冇收突,有位比

原帖由 Nbranson 於 13-11-25 發表
我識個三個25分全入。甲部都冇收突,有位比乙部分添。

係意思25分收哂還有位剩俾20分?

同學仔20分入左

qqbabe 發表於 13-11-25 15:06
同學仔20分入左
你地讀邊間幼稚園??  好運都咁........

qqbabe  yes we are truly blessed.  發表於 13-11-25 15:10

回覆 loveDD 的帖子

Absolutely  all 3 entrants I know get in that represents the prob for 25 pt to get in was high.  The observation of the surplus left behind from the compulsory section also represents higher prob for 25 pt to get in. The combination of the 2 facts substantiate that very likely all 25 pt get in this year.  

回覆:今年有否20分報喜入到灣仔聖若瑟小學 SJPS

識人20分入,真係好幸運

Nbranson 發表於 13-11-25 15:08
回覆 loveDD 的帖子

Absolutely  all 3 entrants I know get in that represents the prob for 25 pt to g ...
咁20分入到的真係值得高興,聽聞對面海果間男校有人25分都入唔到...

我都想知邊間幼稚園20分可入到st joseph

回覆 魚蛋撈粗 的帖子

Kimdergarten 無關係呀

Nbranson 發表於 13-11-25 15:22
回覆 魚蛋撈粗 的帖子

Kimdergarten 無關係呀
yes,幼稚園同計分或抽籤無關係,相信只有我問果位才明我問咩

回覆:loveDD 的帖子

引用:識人20分入,真係好幸運 +

原帖由 calbee6 於 13-11-25 發表
識人20分入,真係好幸運
20分入到真好彩,我得15分點都無望,所以無失望,預咗!  

咁大抽獎時會否競爭少d,起碼少咗d話有25分都入唔到的去爭呢? 聽聞MPS今年有25分都無用,因大多世襲生。

其實我唔覺得世襲徐問題 st Jo, la sale, wah yan pm 用唔哂d位